<strong>BLIR FORELDRE:</strong> Jenna Dewan og kjæresten Steve Kazee (t.v.) venter sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix
BLIR FORELDRE: Jenna Dewan og kjæresten Steve Kazee (t.v.) venter sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jenna Dewan:

Gravid halvannet år etter skilsmissen

Channing Tatums ekskone har gått videre etter bruddet.

Publisert
Sist oppdatert

I april 2018 kom den overraskende nyheten om at det amerikanske stjerneparet Channing Tatum (39) og kona Jenna Dewan (38) skulle skilles. Da hadde paret vært gift i hele ni år og kjærester i tolv år. Sammen har eksparet den seks år gamle datteren Everly.

Etter bruddet har Dewan funnet lykken på ny med skuespilleren og sangeren Steve Kazee (43), kjent fra blant annet TV-serien «Shameless». Duoen ble koblet til hverandre for første gang i 2018. Og nå er det ingen tvil om at Dewan har gått videre etter skilsmissen fra «Magic Mike»-kjekkasen Channing Tatum.

Det amerikanske nettstedet People skriver nemlig at Dewan nå venter sitt andre barn - sammen med Steve Kazee. Dette blir parets første barn sammen.

- Vi er overlykkelige og kunne ikke vært mer glade over å skulle utvide familien vår, forteller de vordende foreldrene til underholdningsnettstedet.

Dette vil bli Kazees første barn. Som nevnt har Dewan fra før en datter med eksmannen Channing Tatum.

Noen timer etter at babynyheten kom, delte Dewan et innlegg på Instagram der hun takker for all kjærlighet hun har fått etter at graviditeten ble offentlig kjent. Der hyller hun også kjæresten:

- Å bli mor er ganske enkelt den absolutt beste, mest utrolige tingen som noen gang har skjedd meg. Steve Kazee, du er en gave fra oven og jeg kunne ikke gledet meg mer over å utvide familien vår sammen...! Takk for all kjærligheten, folkens! skriver hun, til et bilde av seg selv og datteren Everly.

- Alt klikket med Steve

En kilde uttalte til People i oktober 2018 at Dewan og Kazee den gang hadde datet hverandre i flere måneder, og at Kazee var «svært lykkelig» i forholdet.

Paret har vært kjent for å holde romansen langt unna rampelyset, men de har til stadighet delt romantiske innlegg på sine respektive kontoer i sosiale medier.

<strong>VENTER BARN:</strong> Kjæresteparet har datet siden høsten 2018, og nå blir de foreldre for første gang sammen. Her er de i Los Angeles i mars 2019. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Kjæresteparet har datet siden høsten 2018, og nå blir de foreldre for første gang sammen. Her er de i Los Angeles i mars 2019. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Blant annet delte Kazee en hyllest til sin ferske kjæreste i forbindelse med Valentinsdagen i februar. I juni i år delte Jenna også et bilde på Instagram hvor hun endelig bekreftet forholdet til den 43 år gamle skuespilleren.

- Jennas forhold med Steve er veldig seriøst. Det var flere ting som måtte klaffe for at hun i det hele tatt skulle vurdere å begynne å date igjen. Alt har klikket med Steve, fortalte en kilde til People i midten av juni i år.

<strong>EKS-PAR:</strong> Channing og Jenna møttes i 2006 under innspillingen av den romantiske dansefilmen «Step Up», og giftet seg i Malibu i Los Angeles tre år senere. Foto: NTB Scanpix
EKS-PAR: Channing og Jenna møttes i 2006 under innspillingen av den romantiske dansefilmen «Step Up», og giftet seg i Malibu i Los Angeles tre år senere. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jennas eksmann har imidlertid også gått videre etter skilsmissen. I november 2018 ble det nemlig kjent at Tatum hadde funnet lykken med sanger og låtskriver Jessie J (30), eller Jessica Ellen Cornish som hun egentlig heter.

Til tross for at de begge nå har funnet nye kjærester, har Jenna flere ganger snakket om bruddet fra eksmannen, og senest i april i år fortalte hun at måtte jobbe hardt for å komme videre etter skilsmissen.

STILSKIFTE: Skuespiller Channing Tatum, blant annet kjent fra «Magic Mike», har den siste tiden gjennomgått et dramatisk stilskifte. Det faller ikke helt i smak hos alle. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer Vis mer

- Et intenst år

Det var under et besøk på det amerikanske talkshowet «The Ellen DeGeneres Show» at 38-åringen lettet på sløret om skilsmissen fra Channing Tatum.

- Det er ingen hemmelighet at jeg har hatt et veldig intenst år med mye forandring, innrømmet Jenna i TV-programmet, ifølge Contact Music.

- Jeg dro til Peru og bodde der med en stamme i to uker. Jeg har alltid vært en sånn type person, delte hun videre.

I de to ukene hun oppholdt seg i Sør-Amerika gjennomgikk hun blant annet en form for healing-ritualer. Dette for å komme seg videre etter det havarerte ekteskapet.

- I hjertet mitt er jeg en hippie. Jeg er søkende og liker å gjennomføre ritualer og ting som knytter meg til noe som er større enn meg selv, sa hun videre den gang.

- Jeg brukte mange slike teknikker som hjelp til å komme meg gjennom alle forandringene og det ville året, forklarte Hollywood-stjernen, som også har skrevet boken «Gracefully You: How to Live Your Best Life Every Day» om de personlige opplevelsene fra oppholdet i Peru.

LES OGSÅ: - Man lærer seg å leve med det

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer