Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

Gravid før utroskandalen

Avslører detaljer rundt graviditeten.

VENTER BARN: Khloé Kardashian venter sitt andre barn med Tristan Thompson. Foto: Splash News / NTB
VENTER BARN: Khloé Kardashian venter sitt andre barn med Tristan Thompson. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig kom sjokknyheten om at Khloé Kardashian (38) og Tristan Thompson (38) venter nok et barn sammen etter utroskapsskandalene.

Nå avslører kilder detaljer om graviditeten ovenfor Page Six.

- Babyen ble unnfanget via surrogat før det ble kjent for Khloé og offentligheten at Tristan skulle ha en baby med en annen dame i desember, sier en kilde til nettstedet.

Ekskjæresteparet venter angivelig en gutt, og ifølge kildene kan han bli født i nærmeste fremtid.

- Khloé har alltid ønsket en lillebror til True og bestemte seg for å gå videre med graviditeten med støtte fra familien sin, forteller en kilde.

DRAMA: I «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Kardashian og Thompson, som har hatt et av-og-på-forhold de siste årene, har datteren True Thompson (4) sammen.

I desember begynte ryktene å florere om at Thompson skulle bli pappa etter en påstått flørt med den personlige treneren Maralee Nichols (31). Kort tid senere kom barnet til verden, og NBA-spilleren innrømmet affæren.

Bekrefter babynyheten

Duoen har stått i mange stormer og flere utroskapsskandaler, men har forblitt venner etter bruddet i fjor sommer. De er imidlertid ikke lenger kjærester, noe som gjorde at flere ble sjokkert over babynyheten.

OPERASJON: Khloé Kardashian innrømmer hva hun har gjort med ansiktet. Bilder fra HayU hos TV 2 play. Vis mer

- Vi kan bekrefte at True kommer til å få et søsken som ble unnfanget i november. Khloé er utrolig takknemlig til den ekstraordinære surrogaten for en så vakker velsignelse. Vi vil gjerne be om vennlighet og privatliv slik at Khloé kan fokusere på familien sin, sier en representant for realitystjernen til E! News.

LES OGSÅ: Bradley Cooper og Huma Abedin: - De har datet i noen måneder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer