FØR OG NÅ: Jennifer Garner var betydelig slankere for ett år siden enn hun er i dag. Den lille magen har fått amerikanske tabloider til å spekulere i graviditet.  Foto: All Over Press
FØR OG NÅ: Jennifer Garner var betydelig slankere for ett år siden enn hun er i dag. Den lille magen har fått amerikanske tabloider til å spekulere i graviditet. Foto: All Over PressVis mer

Gravid for tredje gang?

Skuespilleren har en tydelig bulk på magen.

SEHER.NO: Den vanligvis så tynne «Alias»-stjernen Jennifer Garner (39) har fått en synlig kul på magen, noe som har fått amerikanske tabloider til å spekulere i om den flotte skuespilleren er gravid.

Garner er lykkelig gift med filmkjekkasen Ben Affleck (39), og sammen har de døtrene Violet Anne (5) og Seraphina Rose (2).

Kanskje får barna snart en ny bror eller søster å leke med. Jennifer har tidligere innrømmet at det både er flott og utfordrende å være mamma. Nå spekulerer avisene i om paret ønsker seg en gutt.

Etter at hun ble mor har Garner gått opp og ned i vekt og gravide-ryktene har sirkulert lenge. I juni benektet Jennifers agent at skuespilleren venter barn.

Nå blomstrer ryktene opp igjen, etter at skuespilleren den siste tiden har kledd seg i vide topper og kjoler. Det virker som Garner gjør alt for å skjule magen.    

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gamblingproblem setter ekteskapet på spill