Gravid for første gang

«The Mentalist»-stjernen Amanda Righetti Jordan Alan.

SKAL BLI MAMMA FOR FØRSTE GANG: Amanda Righetti venter nå barn og gleder seg til å bli mor. Med stadig flere storfilmer på sin CV er det flere ting som klaffer for skuespillerinnen.  Foto: Fame Flynet
SKAL BLI MAMMA FOR FØRSTE GANG: Amanda Righetti venter nå barn og gleder seg til å bli mor. Med stadig flere storfilmer på sin CV er det flere ting som klaffer for skuespillerinnen. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hun er mest kjent fra «The Mentalist» som går på TV3, men Amanda Righetti (29) har også spilt i andre store serier som «The O.C.», «CSI» og «Entourage».

Hun har vært gift i seks år med regissøren Jordan Alan, og nå venter de barn sammen.

- Hun er utrolig spent og føler seg fantastisk. Men de holder barnets kjønn hemmelig, sier en kilde ifølge People.

For bare tre år siden fikk hennes kollega Maxine Bahns en datter. Righetti som selv er fra Utah, er på vei oppover i Hollywood. Hun har blant annet spilt i storfilmene «Captain America» og «Fredag den trettende». Nå spiller hun inn filmen «Deconstruction Red», som mannen regisserer.

- Tusen takk for alle gratulasjonene. Jordan og jeg gleder oss veldig og ser fremover til det nye kapitelet i livet vårt, sier hun på det sosiale nettverket Twitter.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Roselyn sanchez - - Vi venter vår første baby!   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer