BRYLLUP OG BABY: Marvin Humes og Rochelle Humes avslørte sin forlovelse på Twitter. Torsdag avslørte de også at de venter barn sammen. Foto: Twitter
BRYLLUP OG BABY: Marvin Humes og Rochelle Humes avslørte sin forlovelse på Twitter. Torsdag avslørte de også at de venter barn sammen. Foto: TwitterVis mer

Gravid fire måneder etter bryllupet

Popstjerne-paret Marvin og Rochelle Humes avslørte den glade nyheten på Twitter.

SEOGHØR.NO: Marvin Humes fra popgruppen JLS (27) og hans kone Rochelle (23) - som er kjent fra popgruppen The Saturdays - giftet seg for fire måneder siden etter å ha avslørt forlovelsen på Twitter.

Torsdag la paret ut en ny gladmelding på sine Twitter-sider, hvor de begge avslørte at de venter barn sammen.


Rochelle har flere ganger blitt kåret til en av Storbritannias mest ettertraktete kvinner etter å ha gjort suksess med The Saturdays-låter som «Forever Is Over», «Ego» og coverversjonen av Depeche Mode-låten «Just can't get enough».

- Vi kunne ikke være mer lykkelige over å kunngjøre at vi venter et barn i midten av neste år. Vi har alltid drømt om å bli foreldre, og dette er den beste julegaven vi kunne få på forskudd, skriver Rochelle.

- Dette er helt utrolig. Takk for all støtten vi har fått fra folk rundt oss. Den betyr mye! skriver Marvin.

Paret datet i to år før de giftet seg i juli.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Timberlake: - Fantastisk å være gift