Alec og Hilaria Baldwin:

Gravid fem måneder etter spontanaborten

- Lyden av en sterk hjerterytme gjør meg så glad - spesielt på grunn av tapet vi opplevde denne våren.

VENTER BARN IGJEN: Alec og Hilaria Baldwin er i lykkelige omstendigheter. Her er de avbildet sammen med datteren Carmen sommeren 2014. Foto: Ben Rosser/ BFA/ REX/ NTB scanpix
VENTER BARN IGJEN: Alec og Hilaria Baldwin er i lykkelige omstendigheter. Her er de avbildet sammen med datteren Carmen sommeren 2014. Foto: Ben Rosser/ BFA/ REX/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mai i fjor jublet Alec (61) og Hilaria Baldwin (35) av glede da de ønsket sønnen Romeo velkommen til verden.

«Han er her! Han er perfekt», delte den nybakte moren selv på sosiale medier den gang.

Paret, som har vært gift siden 2012, har også datteren Carmen (6) og sønnene Rafael (4) og Leonardo (3) sammen. I tillegg har Alec datteren Ireland (23) med ekskona Kim Basinger (65).

Og nå blir barneflokken enda større.

Onsdag avslører nemlig «Saturday Night Live»-stjernen at hans 26 år yngre kone er gravid med baby nummer fem.

- Vel, jeg er glad for å kunne si «En Baldwin til». Gud er god, skriver han på Instagram sammen med denne videoen som viser babyens hjerterytme:

Nyheten om graviditeten kommer bare fem måneder etter at Hilaria mistet sitt ufødte barn.

- Det er fremdeles veldig tidlig... Men vi har fått vite at det er en liten person inni meg. Lyden av en sterk hjerterytme gjør meg så glad - spesielt på grunn av tapet vi opplevde denne våren. Vi ønsker å dele denne nyheten fordi vi er spente og ikke vil skjule graviditeten, skriver blant annet den vordende moren på sin Instagram-profil sammen med videoen ektemannen også har delt.

Videre forteller 35-åringen at de første to månedene av svangerskapet har vært tøffe på grunn av utmattelse og svimmelhet.

Fem barn på seks år

Ungene har virkelig kommet som perler på en snor for Alec og Hilaria. Bare en måned før de avslørte at de ventet baby nummer fire, uttalte yogainstruktøren følgende til People:

- Ja, jeg vil absolutt ha en til. Av en eller annen grunn ønsker jeg meg alltid et barn til etter at jeg har født. Det er litt som å sitte i en karusell der du aldri vil hoppe av. Det føles styrkende, og man vil bare oppleve det igjen og igjen, forklarte hun.

Kritisert

Hilaria Baldwin har hyppig delt bilder fra alle svangerskapene i sosiale medier, men det har ikke alltid vært like populært.

I fjor postet hun dette bildet hvor hun viste frem sin gravide mage fra siden, iført BH og morgenkåpe, men uten truser:

- Wow, du er en person som virkelig ønsker at barna dine skal synes du er vemmelig når de vokser opp. De kan ikke respektere en «mamma» som deler nakenbilder offentlig!! mente en av følgerne hennes.

En annen mente at magen hennes derimot så veldig liten ut med tanke på at hun var seks måneder på vei på det tidspunktet.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Sa «ja» for andre gang

For syv år siden ga Alec og Hilaria hverandre sine ja i New York foran et stjernespekket publikum - kun tre måneder etter at de hadde forlovet seg.

For to år siden markerte duoen 5-årsjubileumet ved å fornye ekteskapsløftene. Denne gangen var det under mer intime omstendigheter på feriestedet Hamptons på Long Island i New York, ifølge Daily Mail.

Til stede var både venner og familie for å hylle det lykkelige paret, hvor også parets datter, Carmen, holdt sin egen lille tale.

Hilaria strålte foran sine venner i en lang skinnende kjole som, ifølge Daily Mail, var designet av samme designer som lagde brudekjolen hennes syv år tidligere.

Vis mer

LES OGSÅ: Jennifer Lopez (50) ønsker seg barn med forloveden

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer