Youtuber Brittani Boren Leach:

Gravid fem måneder etter sønnens død

- Vi gråt tårer av glede og lykke, tårer av tristhet, tårer av nervøsitet og tårer av håp.

GRAVID: Fem måneder etter at Brittani Boren Leach og ektemannens tre måneder gamle sønn døde, venter de barn igjen. Foto: Instagram / Brittani Boren Leach
GRAVID: Fem måneder etter at Brittani Boren Leach og ektemannens tre måneder gamle sønn døde, venter de barn igjen. Foto: Instagram / Brittani Boren Leach Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Første juledag opplevde Youtube-stjernen Brittani Boren Leach alle mødres mareritt, da hun fant sin tre måneder gamle sønn bevisstløs i senga. Den lille gutten tok en lur, men da hun skulle se etter ham hadde han sluttet å puste.

Selv om det å miste et barn vil prege familien resten av livet, får de nå noe å glede seg over.

På Instagram kan nemlig Brittani avsløre at de venter barn igjen, fem måneder etter sønnens tragiske bortgang. Det gjorde hun ved å dele to gravidinnlegg med følgerne sine.

Ifølge E! News er det første en video av henne som omfavner den voksende babymagen mens hun spaserer på gresset med sine tre sønner, stedatteren og ektemannen Jeff Leach.

- Storebror har valgt for oss

I et annet innlegg skriver den gravide moren følgende:

«Dagen jeg fant ut at jeg var gravid, var en uke etter at vi hadde flyttet inn i vårt nye hus og coronapandemien akkurat hadde satt fart. Den kvelden fortalte jeg Jeff at jeg er gravid, og vi gråt», skriver hun til et bilde av seg selv og ektemannen.

«Vi gråt tårer av glede og lykke, tårer av tristhet, tårer av nervøsitet og tårer av håp. Gud har sendt oss den største velsignelsen mens vi står midt i mange vanskelige prøvelser, og vi er så takknemlige», fortsetter hun.

Avslutningsvis skriver hun at tusen takk ikke er dekkende nok for gleden og takknemligheten de føler over å skulle bli foreldre igjen. Brittani deler også noen hjertevarme ord om sin avdøde sønn:

«Vi er så spente på å møte denne lille gaven sendt til oss fra himmelen som storebror Crew har valgt ut bare til oss».

EMOSJONELT: Erlend Elias gir ut bok dedisert til sin avdøde far. Det ble tårevått da han fikk se «Fra Tysfjord til Tigerstaden» for første gang. Vis mer

- Vil holde han nær

På Instagram, der influenseren har nesten 900 000 følgere, har hun tidligere delt en rekke sterke innlegg om sønnens sykehusinnleggelse, komatilstand og påfølgende død.

Den populære Youtube-stjernen publiserte i januar et hjerteskjærende innlegg om lille Crews bortgang.

- Åh, hvor mye jeg skulle ønske at dette bildet ble tatt i dag, jeg ville gitt alt for å holde ham så nær igjen, skrev hun, og delte et tilbakeblikksbilde av seg selv med sønnen tett inntil kroppen.

- De av dere som fulgte meg før og «kjente» Crew, visste at han bodde i denne. Det var hans favorittsted å være. Vi begravde ham ikledd en kjole laget av brudekjolen min, med et lite favoritt-leketøy fra hver av søsknene hans, og dette stripete bæresjalet pakket godt over seg, fortsatte hun.

I dagene etter sykehusinnleggelsen ble Crew holdt kunstig i live ved hjelp av en respirator, og familien måtte ta det umulige valget om å skru av maskinen. Før sønnens hjerte sluttet å slå, ønsket familien å donere organene hans til syke barn.

I et innlegg på Instagram har Brittani i ettertid skrevet at de ønsker å møte barna som sønnen deres reddet ved å donere organene.

DØDSFALL: Kristin Cavallari, kjent fra «Laguna Beach» og «The Hills», mistet broren sin i 2015. Det har hun tidligere latt være å uttale seg om, men nå åpner hun opp om den tunge tiden. Video: TV 2 Sumo, Viafree Vis mer

LES OGSÅ: Refses etter dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer