Youtuber Brittani Boren Leach:

Gravid fem måneder etter sønnens død

- Vi gråt tårer av glede og lykke, tårer av tristhet, tårer av nervøsitet og tårer av håp.

GRAVID: Fem måneder etter at Brittani Boren Leach og ektemannens tre måneder gamle sønn døde, venter de barn igjen. Foto: Instagram / Brittani Boren Leach
GRAVID: Fem måneder etter at Brittani Boren Leach og ektemannens tre måneder gamle sønn døde, venter de barn igjen. Foto: Instagram / Brittani Boren Leach Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Første juledag opplevde Youtube-stjernen Brittani Boren Leach alle mødres mareritt, da hun fant sin tre måneder gamle sønn bevisstløs i senga. Den lille gutten tok en lur, men da hun skulle se etter ham hadde han sluttet å puste.

Selv om det å miste et barn vil prege familien resten av livet, får de nå noe å glede seg over.

På Instagram kan nemlig Brittani avsløre at de venter barn igjen, fem måneder etter sønnens tragiske bortgang. Det gjorde hun ved å dele to gravidinnlegg med følgerne sine.

Ifølge E! News er det første en video av henne som omfavner den voksende babymagen mens hun spaserer på gresset med sine tre sønner, stedatteren og ektemannen Jeff Leach.

- Storebror har valgt for oss

I et annet innlegg skriver den gravide moren følgende:

«Dagen jeg fant ut at jeg var gravid, var en uke etter at vi hadde flyttet inn i vårt nye hus og coronapandemien akkurat hadde satt fart. Den kvelden fortalte jeg Jeff at jeg er gravid, og vi gråt», skriver hun til et bilde av seg selv og ektemannen.

«Vi gråt tårer av glede og lykke, tårer av tristhet, tårer av nervøsitet og tårer av håp. Gud har sendt oss den største velsignelsen mens vi står midt i mange vanskelige prøvelser, og vi er så takknemlige», fortsetter hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer