Gravid fem måneder etter forrige fødsel

- Vi føler oss velsignet over at nok en engel har funnet oss, skriver Tori Spelling.

<strong>FRA SEG AV GLEDE:</strong> - Dean, Liam, Stella, Hattie og jeg er overlykkelige over å offentliggjøre at nok en liten McDermott er på vei, skriver Tori Spelling. Foto: Stella Pictures
FRA SEG AV GLEDE: - Dean, Liam, Stella, Hattie og jeg er overlykkelige over å offentliggjøre at nok en liten McDermott er på vei, skriver Tori Spelling. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Bare fem måneder etter at hun fødte sin yngste datter Hattie offentliggjør «Beverly Hills 90210»-stjernen Tori Spelling (38) gravid igjen!

- Dean, Liam, Stella, Hattie og jeg er overlykkelige over å offentliggjøre at nok en liten McDermott er på vei, skriver hun på sin hjemmeside.

- Vi føler oss velsignet over at nok en engel har funnet oss, skriver Tori, og publiserte også et bilde der alle barna berører den voksende magen hennes.

Tori og ektemannen Dean McDermott (45) fikk sin yngste datter Hattie i oktober i fjor. De er også foreldre til sønnen Liam (5) og datteren Stella (3).
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste fram babymagen i bikini

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer