Danijela Pavlica:

Gravid etter tragedien

Mistet sin sønnen i fjor. Nå venter hun barn igjen.

GRAVID: Pavlica viser fornøyd frem kulen på magen sin. Foto: Skjermdump Instagram/ Danijela Pavlica
GRAVID: Pavlica viser fornøyd frem kulen på magen sin. Foto: Skjermdump Instagram/ Danijela Pavlica Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske influenseren delte nylig gladnyheten om at hun venter barn igjen. Nyheten kommer ett år etter at hun og samboeren Babak Faramarzian (38) opplevde en forelders største mareritt.

Vi advarer om sterke bilder i saken.

Våren 2021 skulle familien på tre bli til fire. Alt så tilsynelatende fint ut, helt til de i uke 34 av svangerskapet ikke fant hjerteslag hos sønnen Lyon i magen.

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i et innlegg på Instagram meldte Teigen selv at de hadde mistet barnet. Vis mer

Dermed måtte Pavlica gjennom en vond fødsel som varte i 13 timer for å få ut sitt dødfødte barn. I fjor åpnet hun seg til Spädbarnsfonden om sorgen.

- Det var den fineste fødselen jeg har vært med på. Jeg vet at jeg var helt klar over at han ikke levde, men et sted innerst inne håpet jeg at han skulle våkne. Jeg hadde byttet alt i livet mot å høre hans lille skrik. «Vær så snill, bare en gang. Han sover bare. Snart våkner han og er med oss», tenkte jeg. Det var ren ønsketenkning, og innerst inne visste jeg at det ikke kunne skje, fortalte hun ærlig.

- Jeg tør ikke å være for håpefull

Det er i et innlegg på Instagram hun delte nyheten om at hun er gravid igjen. Der delte hun en rørende video hvor hun viste frem både en positiv graviditetstest og ultralydbilder.

I bildeteksten skrev hun blant annet:

«Samtidig som jeg har vært så forventningsfull, har jeg også slitt med en enorm frykt som ikke kan beskrives. Jeg tør ikke å være for håpefull og det er vanskelig å slappe av og nyte svangerskapet».

Videre takket hun jordmoren sin Eva for å ta vare på henne og hjelpe henne gjennom all frykten. Hun takket også følgerne sine for all støtten og lover at de får bli med på denne reisen sammen med henne.

Fra før av har Pavlica og Faramarzian datteren Vienna (3), som nå blir storesøster på slutten av sensommeren.

LES OGSÅ: - Jeg er virkelig lei meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer