Penn Badgleys kone:

Gravid etter spontanabortene

- Vi var klare for å gi opp.

VENTER BARN: Penn Badgley og kona Domino Kirke gleder seg til å bli foreldre. Foto: Instagram/Domino Kirke
VENTER BARN: Penn Badgley og kona Domino Kirke gleder seg til å bli foreldre. Foto: Instagram/Domino Kirke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I februar 2017 giftet «Gossip Girl»-stjernen Penn Badgley (33) seg med sin kjære Domino Kirke (36). Nå, ganske nøyaktig tre år senere, venter de sitt første barn sammen.

Det avslører Kirke, som har sønnen Cassius (10) fra et tidligere forhold, på sosiale medier mandag.

Samtidig som 36-åringen deler den gledelige nyheten med sine følgere, forteller hun også at veien til svangerskap nummer to ikke har vært lett.

Sammen med et bilde av sin voksende babymage, skriver Kirke blant annet følgende:

«Graviditet etter å ha mistet barn er noe helt annet. Etter to spontanaborter på rad, så var vi klare for å gi opp. Jeg sluttet å stole på kroppen min, og begynte å godta at jeg var ferdig.»

Videre deler Badgleys kone at hun ikke visste noe som helst om fødsler og graviditetens mysterier da hun gikk gravid som 25-åring.

«Du lærer oss allerede hvordan vi skal være til stede i hverdagen på en måte vi aldri tidligere har trengt, lille venn. Tusen takk», avslutter hun innlegget med.

Flink stefar

Mens dette altså blir Kirkes andre barn, så er det første gang Hollywood-stjernen blir pappa. Han har likevel god erfaring som stefar til konas sønn.

- Penn trenger ikke å være «pappa», han kan ha det mer gøy med Cassius, og det er veldig fint, fortalte Domino, som er storesøster til «Girls»-stjernen Jemima Kirke (34), til Us Weekly før jul.

- Å være steforelder er et ukjent territorium for meg ettersom jeg ikke vokste opp med det selv. Men Penn tar veldig godt vare på ham, utdypet hun.

Giftet seg to ganger

Badgley er for tiden aktuell i andre sesong av Netflix-thrilleren «You», men er nok for mange best kjent som Dan Humphrey fra den populære tenåringsserien «Gossip Girl». Serien gikk på skjermen fra 2007 til 2012.

Da Penn forelsket seg i «Gossip Girl»-kollega Blake Lively (32), som hadde hovedrollen som Serena van der Woodsen i serien, ble det raskt mye oppmerksomhet rundt duoen. De var kjærester i tre år før de skilte lag i 2010.

Etter bruddet fra Lively var han i et to år langt forhold med skuespiller og artist Zoë Kravitz (31), og siden 2014 har kjekkasen vært sammen med Domino Kirke,

Det vordende foreldreparet ga hverandre sine ja i en intim seremoni på et rådhus i New York vinteren 2017. Fire måneder senere giftet duoen seg for andre gang.

- Du gifter deg bare to ganger - én gang. Jeg elsker deg, Penn Badgley, delte Kirke sammen med dette bildet av sin flotte ektemann på Instagram, den gang:

LES OGSÅ: Anna Kournikova og Enrique Iglesias ble foreldre igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer