Christina Ricci:

Gravid etter ekteskapsbruddet

Lykken smiler til Hollywood-stjernen, ett år etter skilsmissenyheten.

OVERRASKET: Christina Ricci avslører at hun er gravid - ett år etter at bruddet med ektemannen James Heerdegen (t.h.) ble kjent. Foto: Janet Mayer / Splash News/ NTB
OVERRASKET: Christina Ricci avslører at hun er gravid - ett år etter at bruddet med ektemannen James Heerdegen (t.h.) ble kjent. Foto: Janet Mayer / Splash News/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske skuespilleren Christina Ricci (41) er kanskje aller best kjent som Wednesday Addams fra filmen «The Addams Family» fra 1991.

Filmstjernen fikk sitt gjennombrudd på 90-tallet da hun inntok rollen i den nevnte filmen, og har medvirket i blant annet «Saturday Night Live» og «Casper», samt vært stemmen i flere animerte filmer og tv-serier. Den gang var hun relativt ung, og ble raskt en av sladderpressens favoritter.

Ricci har vunnet flere priser, deriblant en Golden Globe og en Emmy, og samtidig som hun gjorde det stort på skjermen ble hun også omtalt som et tenåringsikon.

GRAVID: Jørgine «Funkygine» Vasstrand og Morten Sundli venter sitt andre barn. Dette sa de om potensiell familieforøkelse i forbindelse med et digitalt pressetreff i 2020. Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer

Gravid

Nå kommer Hollywood-stjernen med en gladnyhet til fansen. Tirsdag avslørte 41-åringen nemlig at hun venter sitt andre barn. Det gjorde hun ved å dele et ultralydbilde etterfulgt av denne gledesfylte teksten:

«Livet blir bare bedre og bedre», etterfulgt av et knippe emojier som skyter konfetti.

Det som tilsynelatende er filmstjernens nåværende kjæreste, hårstylist Mark Hampton, delte også bildet av ultralyden med samme tekst som Ricci. Begge parter velger derimot å holde kjønnet på babyen skjult enn så lenge.

Ifølge PageSix har Ricci og Hampton holdt en forholdsvis lav profil, men skuespilleren delte en meget kjærlig hyllest til stylisten på bursdagen hans i juli:

- Favorittperson, nydelige menneske, bringer av alle bra ting, magisk og god. Jeg elsker deg. Dette kommende året vil bli det beste noensinne, skrev hun på Instagram da.

Kommentarfeltet er fylt til randen med gratulasjoner fra skuespillerens kjendisvenner, deriblant Ruby Rose (35) og Lana Del Rey (36) som har ønsket paret til lykke med graviditeten.

Besøksforbud mot eksmannen

Gladnyheten kommer etter et nokså stygt brudd med Riccis tidligere ektemann, James Heerdegen. Duoen møttes under innspillingen av «Pan Am» i 2012 og giftet seg året etter i New York.

Den er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

Sønnen Freddie (7) kom til verden året etter bryllupet, men etter syv år som ektepar ble det i fjor sommer ble kjent at paret skulle skilles.

Dette ble kjent etter at Ricci skal ha fått innvilget et umiddelbart besøksforbud mot Heerdegen i forbindelse med en krangel de skal ha hatt hjemme i Los Angeles. Her skal blant annet eksmannen ha spyttet på henne, og politiet ble tilkalt.

BESØKSFORBUD: Eksmannen skal ha fått besøksforbud etter en hendelse i eksparets hjem. Foto: Rich Fury/ Getty Images/ AFP/ NTB
BESØKSFORBUD: Eksmannen skal ha fått besøksforbud etter en hendelse i eksparets hjem. Foto: Rich Fury/ Getty Images/ AFP/ NTB Vis mer

Heerdegen ble ikke arrestert, men fikk altså beskjed om å holde seg unna skuespilleren. Ricci skal også, gjennom sin advokat Samantha Spector, ha bedt om eneansvar for deres syv år gamle sønn.

I 2017 kunne Ricci fortelle i et intervju med The Edit, gjengitt av People, om hvordan morsrollen har vært med på å forandre henne.

- Ekteskap viser deg dine feil i hvordan du håndterer ting, og å skaffe barn tvinger deg til å vokse opp i lysets hastighet. Jeg er en helt annerledes person enn det jeg var før jeg fikk barnet mitt, fortalte hun deg gang.

Overfor IndieWire i 2019 avslørte hun også hvorfor hun velger å holde sønnens liv privat og borte fra sosiale medier.

REAKSJONER Kristin Gjelsvik gikk hardt ut mot å dele barnebilder i sosiale medier, det har skapt reaksjoner. Video: Kristin Gjelsvik Vis mer

- Jeg hadde det vanskelig med å være kjent som barn, det å bli intervjuet og spurt om livet mitt. Jeg tror måten jeg svarte på spørsmål og tingene jeg sa tidligere i karrieren min gjorde meg usikker. Jeg reagerte ofte, var aggressiv og utagerende, delte hun og la til:

- Ingen barn burde bli eksponert for voksne menneskers kritikk, spørsmål, intervju eller formeninger. Det er grunnen til at vi ikke har bilder av barna våre på nettet. Dette er samme greia.

LES OGSÅ: Skilles etter turbulent ekteskap

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer