Alex Pullin og Ellidy Vlug:

Gravid ett år etter kjærestens dødsulykke

«En hjerteskjærende vri».

VENTER BARN: Alex Pulling gikk bort i en ulykke i fjor. Nå, ett år senere, skal han bli pappa. Foto: Instagram / Ellidy Vlug
VENTER BARN: Alex Pulling gikk bort i en ulykke i fjor. Nå, ett år senere, skal han bli pappa. Foto: Instagram / Ellidy Vlug Vis mer
Publisert

I fjor sommer kom den triste nyheten om at snowboardcross-kjører Alex Pullin hadde gått bort, som følge av en drukningsulykke ved Palm Beach, nord for Sydney. Han ble 32 år gammel.

Den gang var han ute og spydfisket uten dykkerutstyr. Kort tid senere ble han funnet livløs i vannet av surfere i nærheten, ifølge en talsmann til BBC. De skal ha forsøkt å gjenopplive OL-håpet i 45 minutter, men livet sto ikke til å redde.

Det var naturligvis flere som satt igjen i stor sorg etter det tragiske dødsfallet. Blant de var kjæresten Ellidy Vlug (29). Nå, under ett år etter at ektemannen omkom, røper hun imidlertid en liten gladnyhet.

Pullin og Vlug skal nemlig bli foreldre - ett år etter førstnevntes død - og det er Pullin som er den biologiske faren.

SAVNET: Spanske Olivia på seks år og Anna på ett år ble siste sett med faren sin på øya Tenerife 27. april. Nå er eldstedattera funnet død. Video: AP / Politiet Vis mer

«En hjerteskjærende vri»

Det avslører influenseren selv i et hjerteskjærende innlegg på Instagram. Der deler hun blant annet bilder av den voksende babymagen, sammen med en lengre tekst.

«Bubba Chump kommer i oktober. Pappaen din og jeg har drømt om dette i årevis, lille deg. Med en hjerteskjærende vri i midten, er jeg beæret over å endelig kunne ønske et stykke av fenomenet Champy (Pullins kallenavn journ.anm.) velkommen tilbake til denne verden», innleder hun innlegget.

I innlegget kommer det frem at svangerskapet er et resultat av prøverørsbefruktning. Paret startet behandlingen samme måned som Pullin døde, og skal ha forsøkt å bli gravide i ett år før den tragiske hendelsen.

«Da min kjære var i ulykken, holdt vi alle på håpet om at jeg skulle bli gravid den måneden. Vi hadde prøvd å få en baby. Prøverørsbefruktning lå i kortene, men det var aldri noe jeg trodde jeg måtte gjøre alene».

«Bittersøtt som ingenting annet, har jeg aldri vært mer sikker eller gledet meg så mye til noe i livet mitt», avslutter hun.

DØDE: Modell og kjendissønn Harry Brant (24) døde 17. januar 2021. Video: NTB / Instagram / Ingebjørg Iversen Vis mer

Gravid med den avdøde kjæresten

Den utrolige historien deler hun også i podkasten «Darling, Shine!».

- Alle visste at vi hadde forsøkt å bli gravide i lang tid før ulykken. Det skulle være det neste store steget i vårt liv, forteller Vlug i podkastens nyeste episode.

Hun forklarer at de etter Pullins død kunne hente ut hans sæd inntil 36 timer etter dødsfallet, i henhold til lovene i Queensland.

- Jeg var ikke mentalt til stede da, men heldigvis kunne familien min hjelpe meg og vi fikk en lege til å hente ut sæden hans før tidsfristen var ute, forklarer 29-åringen videre.

Dermed kunne Vlug bli gravid med Pullins barn selv etter hans død. Det som nevnt ved hjelp av assistert befruktning, nærmere bestemt In vitro-fertilisering - populært forkortet til IVF. Det er en form for assistert befruktning der egget blir befruktet «in vitro», altså utenfor morens kropp.

Dette er en vanlig måte å hjelpe ufrivillig barnløse til å bli foreldre, ifølge Lommelegen.no.

GRÅTER: I en episode av «Helt Harald» er det Solveig Kloppen som er gjest. Og når Solveig forteller om hvor mye hytten betyr for henne begynner hun å gråte. Vis mer

Møttes på fest

Australieren ble verdensmester i snowboardcross i 2011 og 2013, vant bronse i 2017 samt sølv i X-Games i 2016. Han deltok også i OL både i Vancouver, Sotsji og Pyeongchang.

Vlug er en influenser og bikinimodell fra Narrabeen i Sydney.

Paret hadde vært sammen i over åtte år da 32-åringen omkom i fjor, men hadde vært venner enda lenger. De møttes på en fest, der Pullin tvang modellen ut på dansegulvet - der de forelsket seg, skriver australske News.

I et intervju med Daily Mail Australia fortalte influenseren at hun hadde sett kjæresten bare minutter før han bestemte seg for å dra på dykketur, og at hun skal ha sagt:

«Jeg elsker deg, se opp for haier».

DØD: Disse kjendisene måtte vi ta farvel med i 2020. Vis mer

LES OGSÅ: Ny sjokkbeskjed etter sønnens dødsfall

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer