Katherine Schwarzenegger:

- Gravid ett år etter fødsel

Nok en familieforøkelse for Katherine Schwarzenegger og Chris Pratt.

BABY NUMMER TO: Det ser ut til at en ny baby er på vei inn i Schwarzenegger/Pratt-familien. Foto: ENT/ Splash News/ NTB
BABY NUMMER TO: Det ser ut til at en ny baby er på vei inn i Schwarzenegger/Pratt-familien. Foto: ENT/ Splash News/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2019 annonserte skuespiller Chris Pratt (42) at han skulle gifte seg på nytt, halvannet år etter at han kunngjorde skilsmissen fra kona gjennom ti år, Anna Faris (45).

MOR OG FAR: I fjor fikk kjendisparet sitt første barn sammen - ei lita jente. Foto: Jordan Strauss/AP/NTB
MOR OG FAR: I fjor fikk kjendisparet sitt første barn sammen - ei lita jente. Foto: Jordan Strauss/AP/NTB Vis mer

Den nye bruden var selveste Katherine Schwarzenegger (32), forfatter og datter av skuespiller og tidligere California-guvernør Arnold Schwarzenegger (74).

UUUPS: Åtte år gamle North West, datter av det tidligere kjendisparet Kim Kardashian og Kanye West, sender live på sin tiktok-konto uten lov. VIDEO: @KimandNorth/TikTok Vis mer

I fjor høst kunne stjerneparet dele at de hadde fått sitt første barn sammen. En datter som fikk navnet Lyla Maria (1).

Kun et år senere kan det se ut som lille Lyla skal bli storesøster. Flere kilder bekrefter til People at forfatteren igjen har en bolle i ovnen - kun et år etter at deres første barn kom til verden.

Schwarzenegger eller Pratt har foreløpig ikke bekreftet graviditenen.

- Stor opplevelse

I april i fjor delte forfatteren og den da nybakte moren åpenhjertig om opplevelsen av å bli mor for første gang.

DINE, MINE OG VÅRE: Chris pratt har sønnen Jack fra sitt tidligere ekteskap med skuespiller Anna Faris. Foto: Shutterstock editorial/NTB
DINE, MINE OG VÅRE: Chris pratt har sønnen Jack fra sitt tidligere ekteskap med skuespiller Anna Faris. Foto: Shutterstock editorial/NTB Vis mer

- Det er bare en så stor opplevelse for meg og veldig spennende å kunne se hele familien min rundt datteren min, fortalte Schwarzenegger til ET.

- Det er virkelig fantastisk, og du vet, etter som jeg har blitt eldre, å bare kunne se forskjellige og nye muligheter og nye kapitler som er veldig spennende ... dette kapittelet om morskap har bare vært helt utrolig for meg og jeg nyter hvert eneste minutt, og jeg elsker det.

LES OGSÅ: Scarlett Johansson og Colin Jost: Nå har de blitt foreldre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer