Blogger:

Gravid blogger døde brått

Emily Mitchell ble bare 36 år gammel.

DØD: Den amerikanske bloggeren Emily Mitchell døde brått før jul. Hun ble bare 36 år gammel, og var gravid med sitt femte barn. Foto: Emily Mitchell / Instagram
DØD: Den amerikanske bloggeren Emily Mitchell døde brått før jul. Hun ble bare 36 år gammel, og var gravid med sitt femte barn. Foto: Emily Mitchell / Instagram Vis mer
Publisert

Den amerikanske bloggeren og influenseren Emily Mitchell er død, 36 år gammel. Hun har i flere år drevet en populær blogg, The Hidden Way, og hadde over 100 000 følgere på Instagram.

Bloggeren hadde fire barn, og skulle på nyåret få sitt femte. Både hun og det ufødte barnet døde den 22. desember, helt brått og uventet. People skriver at hun satt og drakk kaffe hjemme ved frokostbordet da hun fikk et illebefinnende, og ble fjern.

Hun døde kort tid etterpå. Ektemannen hennes Joseph og andre familiemedlemmer prøvde iherdig å holde henne i livet som lenge de kunne før ambulansen kom, men forsøkene var forgjeves.

DØD: Disse kjendisene måtte vi ta farvel med i 2020. Vis mer

Ukjent årsak

- Hjertene våre er knuste, og hennes blide tilstedeværelse vil bli dypt savnet av mange. Emily gjorde et sterkt inntrykk på mange, og dette tapet er helt uforståelig for alle som kjente henne. Vår venn var en dedikert mor og kone, hun hadde et hjerte for Gud og elsket barna sine dypt, heter det i en uttalelse, som familien har publisert på en GoFundMe-side.

Her ber de om penger til begravelse og andre ting som må ordnes i forbindelse med dødsfallet. De har allerede fått inn over en million kroner.

- Vi er sikre på at Emily nå er sammen med Gud, heter det videre.

Dødsårsaken hennes er foreløpig ikke offentliggjort. Det kommer frem på innsamlingssiden at legene jobber for å finne svar til familien, men at de foreløpig klør seg i hodet.

Bare noen uker før hun gikk bort, delte hun nyheten om at hun skulle bli mamma igjen. Fra før hadde hun og ektemannen de fire barna Finn, Isla, Edie og Lulu. I dødsannonsen kommer det frem at barnet hun bar skulle ha fått navnet Joey.

«Nå kommer nummer fem, og vi er klare for det», skrev hun på Instagram.

Vil gi

Alle barna hennes er født med keisersnitt, noe hun også hadde fått innvilget denne gangen. Det spekuleres på om dødsfallet kan ha noe med en feil under svangerskapet å gjøre.

Bloggeren bodde på Rhode Island. Selv om penger på ingen måte gjør at ektemannen får kona tilbake og at barna får se moren sin igjen, ønsket lokalsamfunnet å gi dem en liten trøst i den vanskelige tide.

DØDE BRÅTT: YouTube-stjerna Nicole Thea er funnet død, 24 år gammel. Familien bekrefter at hennes ufødte sønn også døde. Video: YouTube Vis mer

«Som lokalsamfunn er vi knuste, og vi vil gjerne vise familien kjærlighet gjennom denne innsamlingen. Disse pengene skal gå til barnas utdanning, samt alle kostnadene Joe og barna må møte i livet uten Emily», heter det i teksten.

Flere av det som skal ha vært Emilys favorittbibelvers er også sitert i teksten.

LES OGSÅ: - Jeg er veldig lei meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer