SMINKEMODELL: Gravide Bertine Zetlitz skal fronte et internasjonalt sminkemerke. Foto: SCANPIX
SMINKEMODELL: Gravide Bertine Zetlitz skal fronte et internasjonalt sminkemerke. Foto: SCANPIXVis mer

Gravid Bertine blir sminkemodell

Rapper Tone Damli Aaberges modelljobb.

SEHER.NO: Popstjernen Bertine Zetlitz (33) ligger ikke på latsiden mens hun er gravid. Snart er "Twisted Little Star"-sangerinnen ifølge VG aktuell som det nye ansiktet til sminkemerket GloMinerals.

Bertine tar dermed over jobben til Idol-stjernen Tone Damli Aaberge (20), som frontet det internasjonale sminkemerket i fjor, og i løpet av høsten vil hun pryde forsiden til GloMinerals' produktmagasin hos forhandlere rundt om i Norge.

- Bertine er en meget innovativ, nytenkende og nyskapende artist og person. Hun representerer våre verdier på en god måte, sier produktsjef Erik Hanseid til VG.

GloMinerals er ifølge Hanseid det eneste HD-TV-klarerte sminkemerket, og brukes av TV-kanaler som TV 2, TVNorge, NRK og SVT. Produktene har dermed fått en skare kjendistilhengere, og Bertine er en av dem.

Hun skal blant annet ha benyttet seg av produktene i musikkvideoene til "500" og "Midnight", samt på coveret til sin greatest hits-plate fra i fjor.

Bertine har vunnet Spellemannprisen fire ganger og var Norges mestselgende kvinnelige artist i 2004. Nå er hun fem måneder på vei med sitt andre barn. Fra før av har Bertine og ektemannen Egil Pay (33) datteren Lili, som blir to år i desember.
Har du tips om norske artister? Tips oss på seher@seher.no!

LES OGSÅ: Slanger seg blandt kjendisene