Ellie Goulding:

Gravid: - Var ikke planen

Popstjernen venter sitt første barn med ektemannen.

GRAVID: Den britiske popstjernen Ellie Goulding avslører at hun og ektemannen Caspar Jopling venter sitt første barn. Her på bryllupsdagen i 2019. Foto: James Hardisty/ Pa Photos/ NTB
GRAVID: Den britiske popstjernen Ellie Goulding avslører at hun og ektemannen Caspar Jopling venter sitt første barn. Her på bryllupsdagen i 2019. Foto: James Hardisty/ Pa Photos/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske popstjernen Ellie Goulding (34) og ektemannen og kunsthandler Caspar Jopling (29) venter sitt første barn sammen.

Det avslører førstnevnte i et intervju med Vogue, hvor hun samtidig meddeler at reporteren i motemagasinet er den første hun forteller gladnyheten til. Goulding røper også at hun er 30 uker på vei.

- Å bli gravid gjør at jeg føler meg mer menneskelig. Jeg ønsker å finne et bedre ord enn kvinnelig, men jeg har kurver nå som jeg ikke hadde før. Det liker jeg, og det liker mannen min også, sier hun.

Vogue-artikkelen inneholder for øvrig flere bilder hvor man tydelig kan se den voksende gravidmagen til sangstjernen.

Ikke planlagt

Overfor Vogue røper artisten hvordan hun fant ut at hun var gravid. Paret, som for øvrig giftet seg i august i 2019, hadde nemlig ingen planer om å bli gravide så kjapt etter bryllupet.

- Det skjedde rundt den tiden da jeg og Caspar reiste bort i anledning vår ett års bryllupsdag, og det var i utgangspunktet da vi fikk vite det. Det var sprøtt fordi det var jubileet vårt. Det var ikke planen. Tanken på å bli gravid virket ikke som en realitet, innrømmer hun.

Goulding forklarer videre at hun først ikke trodde på at hun var gravid, men ettersom flere endringer skjedde i løpet av første trimester, ble hun tvunget til å tilpasse seg.

Hva hun ønsket å spise var blant det som endret seg og Goulding, som påpeker at hun til vanlig har et sunt kosthold, ønsket seg plutselig bare mat fra fastfood-kjeden McDonald’s.

SJOKK: Influencer Lainey Marie avslører på sin YouTube-kanal at hun er gravid - og mye lengre på vei enn hun trodde. Video: Laineymariebeauty / Youtube Vis mer

Dette gjorde henne livredd, innrømmer hun.

Til tross for et endret kosthold er Goulding svært spent på å bli mor for aller første gang, men samtidig hun at det kan være ensomt å være gravid under en pågående pandemi.

Giftet seg på storslått vis

Som nevnt var det i august 2019 at Goulding og Jopling ga hverandre sitt ja. Det skjedde i en storslått vielse i en av Nord-Europas største gotiske katedraler, York Minster, i den engelske byen Yorkshire.

Artisten, som står bak en rekke kjente kjærlighetslåter som «Love Me Like You Do» og «How Long Will I Love You», gikk opp det lange kirkegulvet i en fotsid, elegant brudekjole fra motehuset Chloé.

MANN OG KONE: Ellie Goulding og Caspar Jopling ga hverandre sine ja foran en rekke celebriteter. Foto: NTB Scanpix
MANN OG KONE: Ellie Goulding og Caspar Jopling ga hverandre sine ja foran en rekke celebriteter. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kjolen hadde lange ermer og høy krage, og var spesialtilpasset den kjente middelalderkatedralen hvor bryllupet fant sted. Parets initialer var også brodert inn på brudens lange slør, og Goulding hadde selv vært svært involvert i designet av brudekjolen.

GRAVID: Superstjerna Katy Perry venter barn med skuespillerkjæresten Orlando Bloom, og er slett ikke redd for å vise fram sin høygravide mage. Video: Rød Løper Vis mer

Blant gjestene i det storslåtte bryllupet, var prinsesse Eugenie (30) og ektemannen Jack Brooksbank (35), som for øvrig var en av brudgommens forlovere.

Også prinsesse Beatrice (32) og ektemannen Edoardo Mapelli Mozzi (38), samt prinsessenes mor, Sarah (61) - som passende nok er hertuginne av York - var på plass under feiringen.

LES OGSÅ: Slik svarer Heidi Montag på babyryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer