Jon og Janni Olsson Delér:

Gravid - elleve måneder etter fødselen

Det svenske «it»-paret venter sitt andre barn sammen.

TOBARNSFORELDRE: Janni og Jon Olsson Delér fikk sønnen Leon sammen i fjor. Nå skal den lille gutten bli storebror. Foto: Hampus Marcussen
TOBARNSFORELDRE: Janni og Jon Olsson Delér fikk sønnen Leon sammen i fjor. Nå skal den lille gutten bli storebror. Foto: Hampus Marcussen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sammen med ektemannen Jon Olsson Delér (38) er Janni Olsson Delér (30) blant Sveriges aller største influensere. Mens førstnevnte har over én million følgere på Instagram, har 30-åringen over 1,3 millioner.

Paret er bosatt i Monaco, og deler stadig bilder fra en eksklusiv hverdag hvor eksotiske reiser, yacht-liv og deres villa i Marbella ofte er en del av pakka.

FÅR REFS: Bianca Ingrosso delte nylig en video på YouTube hvor hun og flere andre svenske influensere festet, danset og klemmet på hverandre. Nå får hun kjeft fra den svenske regjeringen. Vis mer

Men hvordan skulle en familieforøkelse passe inn i parets noe uvanlige livsstil? Det fikk man svar på for elleve måneder siden, da paret fikk sønnen Leon sammen.

- Kan ikke vente

Den lille gutten har parets følgere fått se ved flere anledninger i sosiale medier, og søndag kveld kunne ekteparet dele den gledelige nyheten om at sønnen skal bli storebror.

«Familien vår blir større», skriver 30-åringen til et bilde hvor ektemannen kysser henne på magen, mens lille Leon sitter på skuldrene hans.

«Jeg kan ikke vente med å se Leon bli storebror, og jeg kan ikke vente med å finne ut hvem som vokser inni meg», fortsetter hun.

Nyheten om familieforøkelsen har naturligvis fått enorm oppmerksomhet i kommentarfeltet, og Jannis innlegg har i skrivende stund fått over 200 000 likerklikk.

Bianca Ingrosso, Penny Parnevik, Angelica Blick og Kenza Zouiten Subosic er bare noen profilerte svensker som har lagt igjen lykkeønskninger til paret.

Den vordende tobarnsfaren, som tidligere har vunnet blant annet X-Games som skikjører, har også delt babynyheten med følgerne sine.

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor 14. juni etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

«Når noe er utrolig, så vil du alltid ha mer av det», skriver han innledningsvis, og fortsetter:

«I april blir Leon en veldig liten storebror, og Janni og jeg vil ha to små å kose med, løpe etter og oppleve verden med. Kan ikke vente til våren for å se hvem som er der inne».

Storslått bryllup

I sommer feiret Jon og Janni to år som mann og kone, etter at de giftet seg i Marbella i 2018. Bryllupsdagen markerte de begge ved å se tilbake på den store dagen på Instagram.

«Jeg kan ikke tro at dette er to år siden i dag. Gratulerer så mye med bryllupsdagen min kjære Jon», skrev 30-åringen, og fortsatte:

«Jeg er så glad for at jeg får tilbringe livet mitt med deg og nå også vårt lille favorittmenneske som vi har skapt. Jeg kan ikke vente med å tilbringe resten av livet med deg».

Omtrent ett år etter at de ble smidd i Hymens lenker, kunne de også juble over å vente sitt første barn sammen.

Det annonserte de i sosiale medier med et bilde hvor paret holdt rundt den voksende magen, hvor de samtidig avslørte at den lille var ventet i november samme år.

«Framtidig mamma og pappa. Vi er så glade og gira over å fortelle dere at vi venter en liten baby i november. Det føles fremdeles uvirkelig, men samtidig så naturlig», skrev Janni blant annet.

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug deler klipp fra fødestua i den nyeste episoden av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

Da lille Leon var på vei avslørte paret i forkant av fødselen at de ventet en gutt. Så langt er det ikke kjent om parets andre barn er en gutt eller ei lita jente.

LES OGSÅ: Hendelsen som forandret Victorias liv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer