Jon og Janni Olsson Delér:

Gravid - elleve måneder etter fødselen

Det svenske «it»-paret venter sitt andre barn sammen.

TOBARNSFORELDRE: Janni og Jon Olsson Delér fikk sønnen Leon sammen i fjor. Nå skal den lille gutten bli storebror. Foto: Hampus Marcussen
TOBARNSFORELDRE: Janni og Jon Olsson Delér fikk sønnen Leon sammen i fjor. Nå skal den lille gutten bli storebror. Foto: Hampus Marcussen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sammen med ektemannen Jon Olsson Delér (38) er Janni Olsson Delér (30) blant Sveriges aller største influensere. Mens førstnevnte har over én million følgere på Instagram, har 30-åringen over 1,3 millioner.

Paret er bosatt i Monaco, og deler stadig bilder fra en eksklusiv hverdag hvor eksotiske reiser, yacht-liv og deres villa i Marbella ofte er en del av pakka.

Men hvordan skulle en familieforøkelse passe inn i parets noe uvanlige livsstil? Det fikk man svar på for elleve måneder siden, da paret fikk sønnen Leon sammen.

- Kan ikke vente

Den lille gutten har parets følgere fått se ved flere anledninger i sosiale medier, og søndag kveld kunne ekteparet dele den gledelige nyheten om at sønnen skal bli storebror.

«Familien vår blir større», skriver 30-åringen til et bilde hvor ektemannen kysser henne på magen, mens lille Leon sitter på skuldrene hans.

«Jeg kan ikke vente med å se Leon bli storebror, og jeg kan ikke vente med å finne ut hvem som vokser inni meg», fortsetter hun.

Nyheten om familieforøkelsen har naturligvis fått enorm oppmerksomhet i kommentarfeltet, og Jannis innlegg har i skrivende stund fått over 200 000 likerklikk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer