<strong>HYLLET FORLOVEDEN:</strong> Maria Mena var den første til å gratulere sin kjæreste, Dagbladet-journalisten Eivind Sæther, etter at han onsdag ble tildelt «Den store journalistprisen» sammen med to kolleger. Bildet er fra en tidligere anledning. Foto: Anders Myhren/Seher.no
HYLLET FORLOVEDEN: Maria Mena var den første til å gratulere sin kjæreste, Dagbladet-journalisten Eivind Sæther, etter at han onsdag ble tildelt «Den store journalistprisen» sammen med to kolleger. Bildet er fra en tidligere anledning. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

- Gratulerer, min kjære Eivind

Maria Mena hyllet forloveden på Twitter etter at han vant journalistpris.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den norske plateartisten Maria Mena (26) forbereder seg for tiden på bryllup, etter at hun i 2010 forlovet seg seg med Dagbladet-journalisten Eivind Sæther.

Onsdag tok imidlertid Mena pause fra både artistjobben og bryllupsplanlegging for å hylle forloveden, etter at han ble tildelt «Den store journalistprisen» under Mediedagene i Bergen.

«GRATULERER min kjære Eivind og hans kollegaer Trude og Adrian med "DEN STORE JOURNALIST PRISEN 2012"»
, skrev Mena etter at Sæther sammen med kollegaene Adrian Øhrn Johansen og Trude Lorentzen hadde blitt tildelt prisen for artikkelen «Stillheten etterpå».

Se og Hør og Seoghør.no var under den samme prisutdelingen nominert i klassene for «årets foto» og «innovasjon».

SISTE SJANSE! STEM PÅ «ÅRETS TV-NAVN» OG VINN EN SYDENTUR TIL EN VERDI AV 10.000 KRONER!

Maria Mena er kjent for å være aktiv på sosiale medier og brukte også Twitter til å kunngjøre sin forlovelse i 2010.

På sin tidligere blogg benyttet hun også anledningen til å rose kjæresten opp i skyene.

«Jeg kan ikke en gang begynne å beskrive hvor overveldet og lykkelig jeg er!! I går, 12. oktober, fridde min fantastiske kjæreste gjennom 5 år, Eivind Sæther, til meg, og jeg sa ja! (etter å ha sett meg rundt etter skjult kamera...jeg trodde det var en spøk). Jeg vet det er en klisjé, men det er en klisjé av en grunn - jeg føler meg virkelig som den lykkeligste og heldigste jenta i verden. Og jeg kan ikke tro at en så fantastisk fyr vil tilbringe resten av sitt liv med meg».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ja, jeg er forlovet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer