- Gratulerer med dagen Norge!

For Margaret Berger blir nasjonaldagen overskygget av øving frem mot Eurovision-finalen.

DROPPER FEIRING: Margaret Berger har ikke tid til å feire Norges nasjonaldag og må bruke all tiden til å øve før Eurovision-finalen i Malmø lørdag kveld.
DROPPER FEIRING: Margaret Berger har ikke tid til å feire Norges nasjonaldag og må bruke all tiden til å øve før Eurovision-finalen i Malmø lørdag kveld. Vis mer
MALMØ (SEOGHØR.NO): Mens mange nordmenn har pyntet seg i finstasen og startet dagen med barnetog og champagnefrokost er det helt andre ting som opptar Margaret Berger (27) denne dagen.

Torsdag kveld sikret hun seg en plass i finalen og de få timene før hun skal ut i ilden lørdag kveld må brukes til å finpusse nummeret. Hun sender likevel en hilsen til hjemlandet. 

- Gratulerer med dagen, Norge! Dette er en deilig dag å være en del av den norske delegasjonen på. Jeg er så stolt og glad! sier Margaret. 

Den norske delegasjonen hadde i utgangspunktet planlagt en liten 17. mai-feiring i Malmø, men på grunn av et svært travelt skjema ble dette redusert til en kort frokost. Etter dette må Margaret tilbake til Malmø Arena for å sikre at «I Feed You My Love» er klar til finalen. 

- Har startet nasjonaldagen med en tidlig og hyggelig frokost sammen med gjengen og søstrene mine, før det bærer rett i sminken og så ut i arenaen.

Selv om hun ikke er hjemme i Norge for den store dagen er det godt å ha familien rundt seg. Bergers to søstre Mona og Miriam er sammen med henne før finalen og fredag ankommer foreldrene hennes fra Norge.  

Og med øving på programmet hele fredagen var Berger klar på hva hun kan forbedre før lørdagens finale. 

- Jeg kan kose meg enda mer på scenen. Trikset er å kjenne på gleden du får fra publikum og slippe deg helt løs, og det skal jeg gjøre. 

Disse gikk videre til finalen: Ungarn, Azerbaijan, Georgia, Romania, Norge, Island, Armenia, Finland, Malta og Hellas. 


LES OGSÅ: - Tør ikke håpe på seier