REKORDKYSSET: Da Kim Kardashian og Kanye West delte dette bildet fra bryllupet, slo det alle tidligere rekorder på Instagram. 72 dager seinere er paret fortsatt lykkelig gift.
REKORDKYSSET: Da Kim Kardashian og Kanye West delte dette bildet fra bryllupet, slo det alle tidligere rekorder på Instagram. 72 dager seinere er paret fortsatt lykkelig gift. Vis mer

Gratulerer Kim, du slo rekorden din!

Kim Kardashian kan puste lettet ut - selv om ektemannen mener hun er som en dinosaur.

SEOGHØR.NO: Kim Kardashian (33) og Kanye West (36) har akkurat passert den magiske grensen på 72 dagers ekteskap.

Det er selvsagt ikke et jubileum som har metallklingende navn, men for Kim Kardashian betyr det i hvert fall at hun slipper å bli gjort like mye til latter som hun ble etter sitt forrige ekteskap med Kris Humphries.

Ekteskapet med basketballspilleren varte nemlig i bare 72 dager, og det hele ble sett på som en gedigen PR-bløff av enkelte. Og selvsagt et rekordkort ekteskap - selv i Hollywoodkretser.

KORTVARIG LYKKE: Kim Kardashians forrige ekteskap med Kris Humphries varte bare i 72 dager.
KORTVARIG LYKKE: Kim Kardashians forrige ekteskap med Kris Humphries varte bare i 72 dager. Vis mer

24. mai i år giftet Kim og Kanye seg, i en storslått seremoni i Firenze. Kyssebildet fra bryllupet som Kim seinere la ut på Instagram, slo så alle delingsrekorder på det sosiale nettverket. Og paret virker fortsatt lykkelige etter seremonien, og i tillegg har de datteren North West, som virkelig får smilet fram hos dem begge.

Forhåpentligvis er de så lykkelige at Kim ikke bare kan slå sitt korteste ekteskap, men også det lengste. Hun har også vært gift med Damon Thomas fra 2000 til 2004, men er ikke i tvil om at Kanye er hennes drømmemann.

- Han er den søteste og mest romantiske personen jeg har møtt i hele mitt liv, har Kim uttalt til E! News.

Og Kanye gikk enda lenger da han nylig snakket med GQ. Og sammenlignet Kim med en dinosaur, i ordet aller mest positive betydning.

- Kim er ei jente som virkelig tenner meg. Jeg elsker henne. Dette er den jeg ønsker å være ved siden av og være sammen med. Du mener å fortelle meg at denne jenta, med den fantastiske kroppen og det ansiktet, også er stilbevisst, at hun er en snill person, at hun har sine egne penger og er familieorientert? Det er like kult som fighter jets eller dinosaurer. Og like sjelden sett, sa Kanye i intervjuet.

LES OGSÅ: Endelig smiler Kanye igjen