- Gratulera med dagen, vetle gull. Eg elska deg

Det første året sammen har vært svært begivenhetsrikt for Tone Damli og hennes vesle datter Billie.

MIDTPUNKTET: Det er ingen tvil om at lille Billie er mamma og pappas øyensten. Her fra en fotoshoot tatt i forbindelse med en artikkel som sto på trykk i Se og Hør julen 2014. Foto: Truls M. Qvale
MIDTPUNKTET: Det er ingen tvil om at lille Billie er mamma og pappas øyensten. Her fra en fotoshoot tatt i forbindelse med en artikkel som sto på trykk i Se og Hør julen 2014. Foto: Truls M. Qvale Vis mer

SEOGHØR.NO: Mandag 28. april 2014 ble popstjernen Tone Damli (27) mamma for første gang, da hun fødte en liten jente på Rikshospitalet.

Nå er ett år gått, og ifølge 27-åringen - som dokumenterer hjemmelivet ivrig på sin nye blogg - har det første året med lille Bille vært svært begivenhetsrikt:

«Eg har aldri kjent ein slik lykke. I dag er jenta vår blitt 1 år, og eg fatta ikkje kor tiden blei av. Sjølv om vi har opplevd så uendelig mykje dette året, så føles det likevel som at eg låg på Riksen i går. Kvar einaste dag er fin og spennande med Billie, livet har fått ein ny meining (klisje, klisje, klisje, men det er sant!) og eg elska å vere mamma» skriver hun på bloggen ToneDamli.com.

«Gratulera med dagen, vetle gull. Eg elska deg», legger hun stolt til.

 

SKJØNNHET: Tone Damli og Markus Foss viste fram sin store stolthet, datteren Billie, i begynnelsen av mai på sosiale medier. Foto: Skjermdump fra Instagram
SKJØNNHET: Tone Damli og Markus Foss viste fram sin store stolthet, datteren Billie, i begynnelsen av mai på sosiale medier. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Nyter hvert sekund

Tone har også oppdatert fansen med bilder av den lille gjennom sosiale medier gjennom året, og for den nybakte moren var kjærligheten sterk allerede fra første sekund:

«Vi e så stolte og lykkelige, nyte kvart eit sekund. Tenk å elske eit menneske så umiddelbart og så intenst. -Takk for alle helsinga», skrev hun på Instagram to dager etter fødselen.

17.MAI-FEIRING: Billie lå trygt i barnevognen da mamma og pappa feiret nasjonaldagen i fjor.  Foto: Tor Lindset
17.MAI-FEIRING: Billie lå trygt i barnevognen da mamma og pappa feiret nasjonaldagen i fjor. Foto: Tor Lindset Vis mer

I begynnelsen av mai avslørte ettbarnsmoren navnet på den nyfødte:

«Her e vetle jenta vår på veg heim fra sjukehuset. Ho heite Billie. Billie Aaberge Foss», skrev hun på sin daværende blogg. Billie ble døpt i Ullern kirke i Oslo i oktober.

Matchet mamma i tantes bryllup

For Tone og Markus betyr 17. mai svært mye, og det var et stolt og bunadskledd par som trillet Billie til byen den solfylte nasjonaldagen.

I slutten av juli giftet tante Tale Damli Aaberge (28) seg med samboeren Jens Kristian Nesse (41), og Billie matchet mamma i spesialdesignet kjole fra den norske designeren Tina Steffenakk Hermansen (40).

TRE GENERASJONER: Billie matchet mamma da tante Tale giftet seg med sin Jens Kristian i Ullern kirke. Her med mormor Heidi Damli Aaberge etter vielsen. Foto: Tor Lindseth
TRE GENERASJONER: Billie matchet mamma da tante Tale giftet seg med sin Jens Kristian i Ullern kirke. Her med mormor Heidi Damli Aaberge etter vielsen. Foto: Tor Lindseth Vis mer

– Mor og datters kjoler er sydd av samme stoff, med håndbroderte paljetter og krystaller. Det er unike, eksklusive kjoler spesiallaget til anledningen. Tone har ikke vært involvert i designet, men hun har selvfølgelig kommet med sine meninger, fortalte Hermansen til Se og Hør i juli.

Billie har reist jorden rundt

For Tone ble det en spesiell jul, ettersom det var første gang hun feiret høytiden som mor. I en stort reportasje med Se og Hør åpnet Tone opp om julehøytiden som betyr så mye for henne:

FAMILIELYKKE: Tone Damli elsker julehøytiden, og spesielt nå som hun har fått sin egen lille familie. Dette sto på trykk i Se og Hør julen 2014. Foto: Truls M. Qvale
FAMILIELYKKE: Tone Damli elsker julehøytiden, og spesielt nå som hun har fått sin egen lille familie. Dette sto på trykk i Se og Hør julen 2014. Foto: Truls M. Qvale Vis mer

- Det å skulle feire jul med vår vesle datter kommer til å bli spesielt og nytt. Jeg tror det kommer til å bli veldig fint, og jeg tror julen kommer til å bety noe annet i årene fremover enn det det har gjort. Tidligere er det jeg som har vært barnet, nå er det Billie som er barnet og jeg er blitt voksen. Litt i alle fall, fortalte hun med glimt i øyet.

Nyttårsaften ble feiret med hele den øvrige familien i Thailand, og i løpet av sitt første leveår har Billie vært på flere langdistansereiser. Blant annet var hun med mamma og pappa til Los Angeles tidligere i pr, og var også med da Tone representerte Betsson under Poker-NM i Dublin i slutten av mars.

SJARMTROLL: Ifølge Se og Hørs kjendisastrolog Henning Hai Lee Yang kommer Billie til gå en stor framtid i møte. Dette bildet ble først publisert på Damlies nye blogg www.tonedamli.com i mars (bloggen er publisert via Aller Media). Foto: ToneDamli.com
SJARMTROLL: Ifølge Se og Hørs kjendisastrolog Henning Hai Lee Yang kommer Billie til gå en stor framtid i møte. Dette bildet ble først publisert på Damlies nye blogg www.tonedamli.com i mars (bloggen er publisert via Aller Media). Foto: ToneDamli.com Vis mer

Slik blir Billie ifølge stjernene

LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Billies første år. Foto: Se og Hør
LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Billies første år. Foto: Se og Hør Vis mer

Se og Hørs egen kjendisastrolog Henning Hai Lee Yang (65) har sett i stjernene for Se og Hør, og tror den lille jenta har en stor framtid i vente:

– Tones baby er født i hestens år, og fødselsdagen 28. april gjør at hun er født i tyrens tegn. Hesten representerer rytme, mens tyren står for penger. Jenta kommer til å bli en liten pengemaskin. Hun kommer til å gå i mammas fotspor, og legger til at han tror både mor og datter kan gjøre det stort i utlandet.

Bror eller søster for Billie?

Hai Lee Yang tror Billie kommer til å få en trygg og harmonisk oppvekst.

Og på spørsmål fra Se og Hør om Billie kommer til å dele oppveksten med et søsken svarte Tone i desember:

- Det kan godt hende at Billie kommer til å få en lillesøster eller lillebror en eller annen gang, men foreløpig har jeg det veldig bra med henne.

Damlis nye blogg er utviklet og designet av det digitale reklamebyrået Pingbull, en av Nordens største leverandører av WordPress-løsninger. Pingbull er et deleid selskap i Aller-konsernet.

Se video fra familien Aaberge/Foss' juleforberedelser under:

Les mer om Billies første leveår og se eksklusive bilder i nyeste nummer av Se og Hør.

LES OGSÅ: Slik ser det ut når Tone prøver seg på yoga