Tristan Thompson:

Gratulasjonen uteble

Basketballspillerens sønn fylte året

EKSKJÆRESTER: Tristan Thompson og Khloe Kardashian hadde flere skandaler iløpet av sitt forhold. Foto: REX/SHUTTERSTOCK/NTB
EKSKJÆRESTER: Tristan Thompson og Khloe Kardashian hadde flere skandaler iløpet av sitt forhold. Foto: REX/SHUTTERSTOCK/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tristan Thompson (31) og Maralee Nichols (31) skapte overskrifter verden over da han nyheten om at de hadde fått en sønn sammen, ble offentliggjort.

I januar tok basketballproffen bladet fra munnen, og bekreftet at han var faren til Nichols sønn, samtidig som han ga en offentlig unnskyldning til sin daværende kjæreste, Khloe Kardashian (38).

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Thompson var på det tidspunktet i et mye omtalt forhold med mediemogulen, og nyheten om det skandaløse sidespranget slo ned som en bombe i medieverdenen.

«Jeg tar fult og helt ansvar for mine handlinger. Nå som farskapet er etablert, ser jeg frem til å oppdra sønnen vår», skrev Thompson via Instagrams historiefunksjon da farskapet var et faktum.

Foto: Skjermdump fra Instagram.
Foto: Skjermdump fra Instagram. Vis mer

Fikk barn sammen - igjen

Thompson har også sønnen Prince (5), med ekskjæresten Jordan Craig (31), samt datteren True (4) med Khloe Kardashian (38).

Forholdet mellom Kardashian og Thompson sto ikke til å redde, og lykken brast for paret, som følge av farskapsskandalen.

Det var derfor flere som sperret opp øynene da Thompson bekreftet at han og Kardashian hadde fått sitt andre barn sammen, en sønn, via surrogati så sent som august 2022 - knappe seks måneder etter at Nichols fødte Thompsons andre sønn.

TOBARNSMOR: Khloe Kardashian ble tobarnsmor tidligere i høst. Foto: Disney +
TOBARNSMOR: Khloe Kardashian ble tobarnsmor tidligere i høst. Foto: Disney + Vis mer

Feiret fødselsdagen

Selv om Thompson nå er firebarnsfar, har Maralee Nichols så langt, oppdratt deres felles sønn alene.

Nå har den lille gutten feiret sin aller første bursdag - noe Nichols markerte på sine sosiale medier med flere rørende bilder av seg og sønnen Theo - samtidig som gratulasjonene fra Thompson, foreløpig har uteblitt.

«Jeg kan ikke tro at du allerede fyller året! Dette året har vært det beste i livet mitt. Du er den søteste gutten, og smilet ditt lyser opp et hvert rom», skrev Nichols i en bildekarusell på bildedelingstjenesten Instagram.

Bildekarusellen inneholdt en rekke bilder, inkludert et bilde av Nichols fra da hun var gravid.

Gikk til søksmål

Thompsons affære med den personlige treneren skapte på nytt overskrifter, da nyheten om at hun saksøkte Thompson for manglende barnebidrag ble offentliggjort.

Basketballstjernens advokat kunne imidlertid bekrefte ovenfor US weekly at han i skrivende stund betaler det han skal, samt at det utelatte barnebidraget, har hatt tilbakevirkende kraft.

GÅR VIRALT: En snutt av Kim Kardashian på restaurant i Milano går nå sin seiersgang på sosiale medier. Det er ett spørsmål seerne reagerer på. Video: The Kardashians/ Disney Plus. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer

Fraværende i sønnens liv

Selv om Thompson uttalte at han så frem til å oppdra sønnen sin, har han, i følge kilder, ikke noen umiddelbare planer om å danne et forhold til Theo.

- Tristan er svært fraværende i Theos liv. Han har ikke møtt sønnen sin, og har heller ikke forsøkt å planlagt noen møter. Han har ingen umiddelbare planer om å møte sønnen ansikt til ansikt, uttalte kilder til US Weekly

LES OGSÅ: Ser helt uvirkelig ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer