GRÅTT ER FLOTT: Ole Gunnar Solskjær har blitt grå i håret. Foto: All Over Press
GRÅTT ER FLOTT: Ole Gunnar Solskjær har blitt grå i håret. Foto: All Over PressVis mer

Grått nytt hår, Ole Gunnar!

Solskjær er blitt grå i håret på sine fotball-pensjonistdager.

SEHER.NO: Han blir kanskje kalt "The Baby-faced Assassin", men etter at han trådte inn i fotballpensjonistenes rekker har alderen satt sine spor også på evigunge Ole Gunnar Solskjær (35).

Da Manchester Uniteds reservelagtrener stilte opp på fotballklubbens nisse-løp for å samle inn penger til barnesykehusets veldedighetsarbeid, var det lett å se at Solskjær er begynt å bli grå i håret.

Solskjær fikk heltestatus i Manchester United da han scoret det avgjørende målet i Champions League-finalen mot Bayern München i 1999. 27. august 2007 annonserte han at han ville gi seg som aktiv fotballspiller, på grunn av en omfattende kneskade.

Likevel er 35-åringen fra Kristiansund fortsatt en del av miljøet rundt Old Trafford og sammen med kona Silje og barna Noah, Karna og Elijah bor fortsatt i England.

Ole Gunnar Solskjær mottok i 2007 Kniksens hederspris for sin mangeårige unnsats i fotballverdenen, samt sitt nasjonale og internasjonale samfunnsengasjement. Han er også utnevnt til Ridder 1. klasse av Den Kongelige Norske St. Olavs Orden.

Har du tips om fotballstjernene? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Solskjær ble pappa igjen