Dove Cameron:

- Grått mye den siste tiden

Dove Cameron åpner opp om sin mentale helse.

ÅPEN: Dove Cameron forteller åpent og ærlig om mental helse på sosiale medier. Foto: Doug Peters / EMPICS / NTB
ÅPEN: Dove Cameron forteller åpent og ærlig om mental helse på sosiale medier. Foto: Doug Peters / EMPICS / NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller og sanger Dove Cameron (26), egentlig født Chloe Celeste Hosterman, er kanskje best kjent for å ha spilt hovedrollen i Disney-serien «Liv og Maddie», og har også medvirket i filmene «Cloud 9» og «Descendants».

26-åringen har også de seneste årene vokst seg stor på Instagram og har i skrivende stund hele 47 millioner følgere på plattformen. Der kan det riktignok se ut som hun lever et liv fylt med både glitter og glamour, men sannheten er imidlertid en helt annen.

- Grått mye

Onsdag delte nemlig Cameron et langt og ærlig innlegg på Instagram med flere tårevåte bilder av seg selv. Der forklarer hun at hun sliter med blant annet depresjon og dysfori, samt å finne ut hvem hun selv er. Det skriver blant andre Glamour.

«Jeg har den siste tiden slitt med konseptet av jeg-et, mitt indre forhold til hvem jeg kjenner meg selv som, og mitt ytre jeg som jeg føler at jeg aldri har kjent selv, men som andre virker å kjenne. Jeg har den siste tiden dekket til speil, og det har føltes feil i klær som har pleid å få meg til å føle meg vakker», er blant det hun skriver i innlegget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.