Adele kansellerer:

Gråtkvalt: Deler tung beskjed

- Jeg er så lei meg.

SØNDERKNUST: Adele deler tung beskjed på sin Instagram. Video: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne helgen skulle den kjente popstjernen Adele (33) satt i gang med sine utsolgte konserter i Las Vegas. Slik blir det ikke, det melder artisten selv via Instagram.

I en kort videosnutt forteller artisten hvor lei seg hun her, og hun knekker sammen i gråt flere ganger.

- Hei. Hør her. Jeg er så lei meg, men showet mitt er ikke klart. Vi har prøvd absolutt alt vi kan for å få det ferdig, i tide, og for at det skal være bra nok for dere, men vi har blitt helt ødelagte av leverings-forsinkelser og covid, forklarer Adele.

Videre forteller hun at halve teamet hennes har blitt smittet av covid, og at de fremdeles er syke.

- Det har vært umulig å ferdigstille showet, og jeg kan ikke gi dere det jeg har akkurat nå, sier popstjernen med tårer i øynene.

Adele sier hun er fortvilet og at hun er lei seg for at dette skjer så i siste liten - den første konserten skulle ha vært fredag kveld.

- Vi har vært våkne i 30 timer for å prøve og finne ut av det. Vi har gått tom for tid. Jeg er så opprørt og så flau - og jeg er så lei meg for de som har reist igjen, sier Adele og knekker nesten sammen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.