Adele kansellerer:

Gråtkvalt: Deler tung beskjed

- Jeg er så lei meg.

SØNDERKNUST: Adele deler tung beskjed på sin Instagram. Video: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne helgen skulle den kjente popstjernen Adele (33) satt i gang med sine utsolgte konserter i Las Vegas. Slik blir det ikke, det melder artisten selv via Instagram.

I en kort videosnutt forteller artisten hvor lei seg hun her, og hun knekker sammen i gråt flere ganger.

- Hei. Hør her. Jeg er så lei meg, men showet mitt er ikke klart. Vi har prøvd absolutt alt vi kan for å få det ferdig, i tide, og for at det skal være bra nok for dere, men vi har blitt helt ødelagte av leverings-forsinkelser og covid, forklarer Adele.

Videre forteller hun at halve teamet hennes har blitt smittet av covid, og at de fremdeles er syke.

- Det har vært umulig å ferdigstille showet, og jeg kan ikke gi dere det jeg har akkurat nå, sier popstjernen med tårer i øynene.

COMEBACK: Over tre år siden Adeles forrige offentlige opptreden, var hun endelig tilbake da hun var vert for «Saturday Night Live». Video: SNL Vis mer

Adele sier hun er fortvilet og at hun er lei seg for at dette skjer så i siste liten - den første konserten skulle ha vært fredag kveld.

- Vi har vært våkne i 30 timer for å prøve og finne ut av det. Vi har gått tom for tid. Jeg er så opprørt og så flau - og jeg er så lei meg for de som har reist igjen, sier Adele og knekker nesten sammen.

Hun gjentar flere ganger hvor lei seg hun er.

Adele sier i den samme videoen at de er på saken med å finne nye datoer, at hun er bestemt på å fullføre showet og at hun skal få det til det nivået hun ønsker.

KRITIKKEN HAGLER: Superstjerna Adele høster mye kritikk for dette innlegget. Video: Adele / Instagram. Reporter: Madeleine Liereng / Dagbladet TV Vis mer

- Jeg er så lei meg for at det har blitt umulig. Vi har møtt så mye motstand, og det er bare ikke klart. Jeg er virkelig så lei meg. Unnskyld, avslutter hun videoen.

LES OGSÅ: - Hun virket som en helt vanlig kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer