Gratis skifrakt

Lavprisselskapet Germanwings lar deg få fri frakt av ski til alle sine vintersportdestinasjoner.

OPP I HEISEN: Skal du på skiferie, bør du vurdere Germanwings' nye lavpristilbud "Fly and ski", der frakten av skiutstyret er gratis. Foto: Se og Hør
OPP I HEISEN: Skal du på skiferie, bør du vurdere Germanwings' nye lavpristilbud "Fly and ski", der frakten av skiutstyret er gratis. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Ski- og vintersportsesongen nærmer seg raskt, og lavprisselskapet Germanwings introduserer spesialtilbudet "Fly and Ski" på alle sine vinterreisemål: Oslo, Zürich, München, Milano, Nice og Krakow. Det innebærer at ski- og annet vintersportsustyr kan tas med i bagasjen uten ekstra kostnad. Og det gjelder altså passasjerer fra andre land som vil til Norge for å stå på ski også.

Spesialtilbudet gjelder på alle fly til og fra de nevnte vintersportsstedene i vinterperioden frem til 25. mars 2007. Reisende som skal ha med ski, snowboard eller annet vintersportsutstyr uten å måtte betale ekstra, må melde fra til Germanwings senest 24 timer før avgang.

Germanwings flyr i vinter tre ganger ukentlig mellom Køln/Bonn og Oslo, og særlig blant tyske vinterturister vil Oslo, takket være "Fly and ski"-tilbudet, være like gunstig som Zürich, München, Milano, Nice og Krakow, innfallsporter til alle de mest populære skistedene i Mellom-Europa.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer