- Gråter når jeg hører musikken hennes

Moren til avdøde Amy Winehouse snakker ut om sorgen.

NÆRT FORHOLD: Janis Winehouse var bekymret for datterens tilstand før hennes død, men ble likevel sjokkert over hennes bortgang. Her er hun og datteren Amy avbildet sammen i London sommeren 2008. Foto: All Over Press
NÆRT FORHOLD: Janis Winehouse var bekymret for datterens tilstand før hennes død, men ble likevel sjokkert over hennes bortgang. Her er hun og datteren Amy avbildet sammen i London sommeren 2008. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nesten et år etter at «Rehab»-sangeren Amy Winehouse gikk bort er savnet stadig like sterkt for familien.

Winehouse, som døde av alkoholforgiftning, ble kun 27 år gammel. Foreldrene ble fullstendig knust over datterens brå bortgang i fjor sommer. Og mamma Janis Winehouse blir minnet på den store sorgen hver gang hun hører den kjente artistens sanger.

- Da vi satt på flyet til New York i april ble en av Amys sanger spilt. Jeg var helt utrøstelig. Og mens vi var på en restaurant ble «Back to Black» spilt - da kom følelsene tilbake igjen, forteller hun åpenhjertig til Hello! magazine ifølge Metro.

Winehouse understreker at sorgen «ikke blir noe lettere» å bære med tiden. Hun bruker en av ringene til sin avdøde datter for å føle seg nærmere henne. Det samme gjelder et davidstjerne-anheng Amy pleide å gå med da hun var liten.

- Hun gikk og småbet på det hele tiden, så kjedet er fullt av bitemerker, forteller Janis Winehouse til magasinet.

Også pappa Mitch Winehouse sliter fortsatt med å takle savnet etter sin talentfulle datter, som slet mye med rus- og alkoholproblemer før sin død. 

- Noen ganger sender jeg henne tekstmeldinger og ber henne komme hjem, har han tidligere uttalt i et intervju med Daily Mail.

Mitch Winehouse har også gitt ut boken «Amy, My Daughter» i løpet av det siste året.

Amy Winehouse debuterte med albumet «Frank» i 2003. Hennes andre og siste album, «Back to Black» ble sluppet i 2007. Det sikret R&B- og soulartisten hele fem Grammy-priser.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dumpet kjæresten etter 10 år   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer