Kim Kardashian:

- Gråter meg selv i søvn

Firebarnsmoren deler ærlig om utfordringene ved foreldrerollen.

- VANSKELIG: Kim Kardashian legger ikke skjul på at foreldrerollen til tider er svært vanskelig. Her med eldstesønnen Saint. Foto: Skjermdump Instagram
- VANSKELIG: Kim Kardashian legger ikke skjul på at foreldrerollen til tider er svært vanskelig. Her med eldstesønnen Saint. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Det er liten tvil om at å være forelder både kan være utfordrende og slitsomt, og det sies at mens ett barn er som ett, så er to som ti.

Kim Kardashian (42) har fire sammen med eksmannen Kanye West (45): North (9), Saint (7), Chicago (5) og Psalm (4). Som superstjerner flest har hun trolig tilgang på både barnepiker, hushjelp, kokk og mer til. Men det tar likevel på å være «alenemor» til en hel flokk, kan hun fortelle.

Kim Kardashians datter, North West skaper reaksjoner på TikTok etter MET-gallaen. Video: Tiktok - Ardenwolf / Rød Løper Vis mer

Det var da Kardashian gjestet Jay Shettys podkast, «On Purpose with Jay Shetty», at hun brettet ut om mammarollen. Det kommer frem i et klipp innhentet av People.

FLOKK: Psalm, Saint, Kim, North og Chicago på badeferie. Foto: Skjermdump Instagram
FLOKK: Psalm, Saint, Kim, North og Chicago på badeferie. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

- Jeg vil si at det å være forelder er det som har lært meg mest om meg selv. Det har vært det mest utfordrende. Det er netter hvor jeg gråter meg i søvn. Det kan av og til føles ut som en tornado i huset mitt, innrømmet firebarnsmoren.

Kardashian kunne også fortelle det at hun er alene kan by på utfordringer.

Hun og West giftet seg i 2014, men i starten av fjoråret ble det kjent at de hadde gått fra hverandre. Eksparet deler nå omsorgen for barna, men det er likevel Kardashian som har de mesteparten av tiden.

HÅR: Kim Kardashian er kjent for å endre hårfrisyre jevnlig, men slik har du aldri sett henne. Video: Rød Løper/Jenny Emilie Aas Vis mer

- Det er så mange forskjellige personligheter og humør, og når de for eksempel krangler, og det ikke er noen andre der, så må jeg være både «good cop» og «bad cop». Så det er definitivt vanskelig, men jeg jobber med å bli litt strengere.

- Å være forelder er virkelig vanskelig. Det er den eneste måten jeg kan beskrive det på. Det er den mest givende jobben i hele verden, men det er ingenting som kan forberede deg. Det spiller ingen rolle hvor lenge du venter - du aner ikke hva du går til. Men, du kommer til å finne ut av det, og du kommer til å bli så stolt over at du fant ut av det og over at du kom deg gjennom dagen.

LES OGSÅ: Avslører familiehemmeligheter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer