Kourtney Kardashian:

- Gråter meg selv i søvn hver natt

Trosser psykiske anstrengelser for å gjennomgå omstridt behandling.

PLAGSOMT PROSJEKT: Selv om Kourtney Kardashian (39) ikke vet om hun kommer til å få flere barn, tar hun åpenbart ingen sjanser. Ønsket om å være på den sikre siden kommer riktignok ikke gratis. Foto: NTB Scanpix
PLAGSOMT PROSJEKT: Selv om Kourtney Kardashian (39) ikke vet om hun kommer til å få flere barn, tar hun åpenbart ingen sjanser. Ønsket om å være på den sikre siden kommer riktignok ikke gratis. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er i den kommende episoden av realityprogrammet «Keeping up with the Kardashians» at familiemedlem Kourtney Kardashian (39) erkjenner at hun gjennomgår en vanskelig periode.

Overfor venninnene Larsa Pippen (44) og Stephanie Shepherd (den tidligere assistenten til lillesøster Kim Kardashian) åpner den velomtalte trebarnsmoren seg om en beslutning som har fått personlige konsekvenser.

TUNGT: Kourtney Kardashian (39) erkjenner at humøret ikke har vært på topp den siste tiden. I bakgrunnen venninnen Larsa Pippen (44). Foto: NTB Scanpix
TUNGT: Kourtney Kardashian (39) erkjenner at humøret ikke har vært på topp den siste tiden. I bakgrunnen venninnen Larsa Pippen (44). Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg går gjennom en hormonbehandling for å fryse ned eggene mine. Det gjør at jeg er skikkelig langt nede, forteller hun i programmet, gjengitt av Contact Music.

Tar ingen sjanser

Kourtney er allerede mor til barna Mason (8), Penelope (6) og Reign (3), som hun har sammen med ekskjæresten Scott Disick (35). Selv om 39-åringen angivelig er singel i skrivende stund, etter bruddet med 14 år yngre Younes Bendjima (25) i august, har hun ved flere anledninger snakket om ytterligere familieforøkelse.

TOK IMOT DATTEREN SELV: Realitystjernen dro selv ut datteren Penelope, da hun ble født. Video: E! Vis mer Vis mer

I februar ga realityprofilen uttrykk for at hun nettopp ønsket å gå rundt den biologiske klokka, i frykt for å ikke kunne bli gravid ved en eventuell senere anledning.

Nedfrysning av ubefruktede egg, populært kalt «Social egg banking», er riktignok ikke en ukomplisert affære. Ifølge Fertilitetssenteret.no må kvinnen gjennom en omfattende hormonbehandling før selve uttaket, som skal stimulere modning av eggene. Metoden er omstridt og foreløpig uvanlig her hjemme, nettopp fordi man fryser ned egg av sosiale, og ikke medisinske grunner.

At hormonendringer uansett påvirker humøret, er en kjent sak. Og denne gang har Kourtney Kardashian virkelig fått kjenne det på kroppen, om vi skal tro henne selv.

- Takler det ikke

- Det er helt vilt, jeg har bare lyst til å hoppe ut av min egen kropp. Det er galskap, jeg takler det ikke, forteller hun i eget realityprogram, og fortsetter:

- Den emosjonelle delen er den verste, og noen dager er kroppen overmannet av angst. Det går greit, men jeg gråter meg selv i søvn hver natt.

Selv kan ikke 39-åringen konstatere at hun noensinne vil få igjen for strevet.

Saken fortsetter under.

- Jeg vet ikke om jeg kommer til å få flere barn, for å være helt ærlig. Men jeg liker å være på den sikre siden likevel, sier hun.

At Kourtney ikke utelukker et fjerde svangerskap, har som nevnt vært tema rundt Kardashian-bordet flere ganger. I november i fjor fortalte 39-åringen at hun i utgangspunktet ikke har noe imot å få et nytt barn med Scott Disick.

- Hva enn hun vil

- Jeg kunne nok hatt et barn til med han hvis tiden var riktig. Men det betyr ikke at det skjer i morgen, så ikke få noen ideer, fortalte hun i en episode av «Keeping up with the Kardashians».

I en samtale med familiens gode venn Malika Haqq (34), fortalte også Scott at han gjerne kunne tenke seg flere barn med Kourtney - selv om han er i et forhold med modellen Sofia Richie (20).

- Vent, vil du i så fall donere, eller gjøre det på ordentlig, spør Malika i samme tv-episode, ifølge Contactmusic.

- Hva enn hun vil, men sannsynligvis donere slik at det ikke blir merkelig, svarer Scott.

Mislykket

Det er riktignok ikke bare hovedpersonene selv som har vært involvert i babypraten. Lillesøster Kim ønsker tydelig å se Kourtney som firebarnsmor, og la tidligere i høst en hemmelig plan for å oppfylle «ønsket».

Det noe tv-regisserte oppdraget gikk riktignok i vasken, og enn så lenge, etter det vi kjenner til, er Kourtneys morssituasjon uforandret.

LES OGSÅ: - Har Kims rumpe blitt mindre?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer