FRUSTRERT: - Jeg er en liten jente, med to barn. Hvordan kan de gjøre dette mot meg? spør Pamela. Her er hun sammen med sønnene Brandon og Dylan, som hun har med rockeren Tommy Lee. Foto: All Over Press
FRUSTRERT: - Jeg er en liten jente, med to barn. Hvordan kan de gjøre dette mot meg? spør Pamela. Her er hun sammen med sønnene Brandon og Dylan, som hun har med rockeren Tommy Lee. Foto: All Over PressVis mer

Gråter hver gang hun ser huset

- Hvordan kan de gjøre dette mot meg og barna...

SEHER.NO: Det som skulle være Pamela Andersons (42) drømmehjem, viste seg å bli ett mareritt.

Den tidligere "Baywatch"-stjernen avslører nå at hun gråter hver gang hun ser det halvferdige huset sitt i Malibu.

Oppussingen av herregården i Malibu har kostet Pamela over 16 millioner kroner, og har gitt henne en gjeld på minst fem millioner. I tillegg har hun blitt saksøkt av fem byggefirma.

- Jeg skjønner nå hvorfor forhold sprekker når man bygger hus, det er en hjerteskjærende prosess. Jeg vil selge det, jeg hater det! sier Pamela i dokumentaren "Pamela Anderson: At home with Joe".

Pamela kjøpte huset for fire millioner kroner, og startet umiddelbart å tilføye all slags luksus, blant annet et svømmebasseng med platina-fliser, til huset.

Arbeidet på huset har nå stoppet, etter at hun ble saksøkt av de fem byggefirmaene som hevder at hun skylder dem til sammen tre millioner kroner i ubetalte regninger.

- Jeg er en liten jente, med to barn. Hvordan kan de gjøre dette mot meg? spør Anderson i dokumentaren.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no , eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Hun er Hollywoods mest sexy alenemor