Gråter for sin nye datter

Følelsesladet Carola på vei til Sør-Afrika for å hente adoptivdatteren.

Stockholm 2012-03-02  The Voice igerige TV4. Live program 2.  P?lden: CaroCarola H?§ggkvist. Fotffe Ringbingblom/EPS Code: 2110 COPYRIGHT STELLA PICTURES Foto: STELLA PICTURES
Stockholm 2012-03-02 The Voice igerige TV4. Live program 2. P?lden: CaroCarola H?§ggkvist. Fotffe Ringbingblom/EPS Code: 2110 COPYRIGHT STELLA PICTURES Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Like etter klokken 14 søndag sjekket den svenske artisten Carola Häggkvist (45) inn på Arlanda flyplass i Stockholm for å hente sin nye adoptivdatter Zoe i Sør-Afrika.

- En ny tid begynner. Jeg kjenner det så tydelig og sterkt. Tårene kom i går da jeg vinket farvel til mitt elskede barn som nå er blitt stor tenåring, skrev den svenske sangstjernen i et blogginnlegg søndag morgen.

Carola, som nettopp hadde ankommet fra et opphold med sønnen Amadeus (14) i Italia, sjekket inn sammen med to venner. Den tidligere Eurovision-vinneren hadde med en stor koffert som også inneholdt en rosa barneveske. Etter litt trøbbel med innsjekkingen måtte Carola til slutt sende alt som spesialbagasje, skriver Aftonbladet.se.

Carola ville ikke kommentere reisen overfor den fremmøtte pressen, men ifølge Aftonbladet twitret hun følgende melding under flyturen senere på dagen.

«Puh! Fotografer på Arlanda. Litt nervøst i dag. Takk for alt så langt. Nå starter en ny tid. Bra!».

I mars inviterte Carola til en såkalt babyshower i et partytelt utenfor sitt hjem i Stockholm, der hun ble overøst med gaver fra 40 av sine venninner, skriver Dagbladet.

Og artisten har all grunn til å feire sin nye datter. Carola sendte inn adopsjonssøknaden allerede i 2008, og har gått gjennom en fire år lang, tøff prosess for å nå kunne bringe hjem sitt nye barn.

- De sa at sjansene mine var små fordi det finnes en øvre aldersgrense for mødre som vil adoptere. Men jeg tok sjansen - og vant et nytt liv, uttalte Carola om adopsjonsprosessen til svenske DN ifølge Dagbladet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gratulerte sønnen med ny bror  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer