TÅRENE RANT: Nora Lindvåg Johre brøt sammen i tårer da Kim Høgås Hansen brukte sin fredning til å sende hjem bestekompisen Mikael Johnsson fra «Paradise Hotel» torsdag. Foto: TV3
TÅRENE RANT: Nora Lindvåg Johre brøt sammen i tårer da Kim Høgås Hansen brukte sin fredning til å sende hjem bestekompisen Mikael Johnsson fra «Paradise Hotel» torsdag. Foto: TV3 Vis mer

- Gråter bare jeg snakker om det

Romkameratens sjokk-exit fra «Paradise Hotel» har satt dype spor hos Nora.

Publisert
SEHER.NO: Tårene rant i strie strømmer da svenske Mikael Johnsson (22) uventet måtte forlate realityserien «Paradise Hotel» torsdag, til stor overraskelse for både han selv og romkameraten Nora Lindvåg Johre (22).

22-åringen måtte forlate serien etter at hans beste venn på hotellet, Kim Høgås Hansen, brukte sin fredning til å sende ham hjem.

- Det kom som et sjokk. Jeg hadde virkelig ingen overraskelse. Jeg hadde hele tiden trodd det stod mellom Niklas (Vindel, red.anm) og Marius (Hagen). Jeg følte det som et svik, og det ble ikke noe bedre av at jeg så Nora bryte sammen. Det var vondt å se henne gråte, sier Mikael til Seher.no.

Så episoden sammen
De to romkameratene så episoden sammen torsdag kveld, og Nora legger ikke skjul på at hun gruet seg til gjensynet på forhånd.

- Jeg gråter bare jeg snakker om det, og kommer sikkert til å gråte når jeg ser det igjen også. En av grunnene til at jeg reagerte så sterkt var at jeg ikke så det komme. Det var vel den eneste parseremonien jeg følte meg helt trygg, sier hun til Seher.no.

Etter at de kom hjem til Oslo, hvor de begge bor, har paret møtt hverandre hyppig, men begge avviser at det er noen romantiske følelser mellom dem.

- Vi har utrolig mange felles interesser, og det man ikke ser i «Paradise Hotel», var at vi brukte mye tid på å snakke om alt mulig sammen. Vi ser hverandre veldig ofte, men noen romantikk er det ikke snakk om. Jeg er singel, sier Nora til Seher.no.

Brukte lang tid på å komme seg over sjokket

Mikael avslører at han brukte lang tid på å komme seg over den brå exiten.

- Det er en stor overgang å komme ut av hotellet. Der inne er det en lukket verden, men så er man plutselig overlatt til seg selv. Jeg ble veldig forvirret, sier han.

Svensken hevder han aldri ville sendt Kim ut på samme måte, som han selv ble.

- Jeg var der for å ha det moro, og uten Kim hadde jeg ikke hatt det moro der inne. Derfor gikk det inn på meg, sier han til Seher.no.

Hverken han eller Nora har forståelse for Kims utsagn om at han sendte Mikael hjem, fordi han skyldte de to andre kandidatene, Marius Hagen og Niklas Vindel, å redde dem.

- Det er ikke min skyld at jeg aldri fikk noen utfordringer eller sjanse til å vise min lojalitet til Kim, sier han. Det er bittert at jeg måtte reise så kort tid før finalen, fordi jeg tror at jeg og Nora hadde hatt en god sjanse sammen der. Det var jo ingen som mislikte oss, sier han til Seher.no.

- Ville ikke sove med Kim
For Nora ble den første natten med den nye romkameraten ikke det lystigste minnet fra «Paradise Hotel».

- Det var jo ikke akkurat Kim jeg hadde mest lyst til å dele seng med da for å si det mildt. Men jeg prøvde å se positivt på alt og tenkte på at jeg ville få se Mikael igjen i Norge.

Mikael hevder han også har fått et bra forhold til Kim igjen etter at de kom tilbake til Norge.

- Vi bor jo langt unna hverandre, så vi ser hverandre ikke så ofte, men vi er venner. Jeg klarer å skille mellom spillet på «Paradise Hotel» og det som skjer utenfor. Vi kommer til å treffes igjen, sier han til Seher.no.

Også naturisten og FrP-politikeren Mads Kristoffer Borch Michalsen måtte forlate «Paradise Hotel» torsdag, etter å ha blitt vraket av Maren Kallhovd.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer