Gråter av glede

Robbie Williams kan nesten ikke vente til han blir far for første gang og blogger om svangerskapet.

GLEDER SEG: Robbie Williams kan nesten ikke vente til konen Ayda Field føder og forteller at han ofte gråter ved tanken.  Foto: All Over Press
GLEDER SEG: Robbie Williams kan nesten ikke vente til konen Ayda Field føder og forteller at han ofte gråter ved tanken. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I slutten av mars kunngjorde Robbie Williams (38) at konen Ayda Field (32) er gravid og at han blir far for første gang. Take That-stjernen annonserte nyheten på sin hjemmeside i kjent humoristisk stil.

- Jeg har holdt noe hemmelig for dere alle. Jeg og Ayda skal bli mamma og pappa i år. Vi hadde sex - det virket.

Williams var lenge kjent som en notorisk skjørtejeger før han giftet seg med Ayda Field i et overdådig bryllup i august 2010. 38-åringen har lenge snakket om at han ønsker seg barn, og nå gleder den vordende faren seg til familieforøkelsen.

- Han sier at han gråter mye om dagen fordi han er så glad, sier Robbies far Pete Conway til The Sun.

Stjernen bekrefter følelsesutbruddene på bloggen sin og klarer nesten ikke å holde tilbake gleden.

- Vi har sett ultralydbilder og grått…sett barn i reklamefilmer og fått tårer i øynene. Babyrommet er allerede planlagt. Jeg er forelsket i en liten person som gror i mammas mage…kan ikke vente med å bli far…gråter nå…skriver stjernen.

«Feel»-sangeren har holdt seg borte fra rampelyset den siste tiden, men oppdaterer fansen om svangerskapet på bloggen.

- Vi vet ikke om det er en jente eller gutt og vi har ikke plukket ut navn ennå.

Williams er ikke den eneste som venter barn. To av de andre stjernene i Take That, Mark Owen og Gary Barlow blir også fedre i nærmeste fremtid.Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: La på seg etter avvenning  


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer