TØFF START: Carey Mulligan fikk ikke rollene servert på sølvfat i starten av karrieren. Foto: All Over Press
TØFF START: Carey Mulligan fikk ikke rollene servert på sølvfat i starten av karrieren. Foto: All Over Press Vis mer

Gråt seg til sin første rolle

- Det får meg til å høres ut som en bortskjemt barnestjerne.

Publisert
SEHER.NO: Carey Mulligan (25) har etter filmsuksesser «An Education» og «Wall Street 2: Money Never Sleeps», rukket å bli en ettertraktet skuespiller i Hollywood. Men jobbtilbudene har ikke alltid stått i kø for 25-åringen.

Mulligan startet nemlig karrieren med å gråte seg til sin første rolle, skriver  Contact Music.

Den Oscar-nominete stjernen ble så misunnelig på at broren Owen på ungdomskolen fikk en rolle i skoeloppsetningen av «The King and I», at hun brast i gråt. Og å stoppe å gråte gjorde hun ikke før regissøren gikk med på å gi henne en rolle i stykket.

- Det får meg til å høres ut som en bortskjemt barnestjerne, men jeg begynte å gråte fordi jeg ikke fikk bli med i oppsetningen. Jeg ville ikke stoppe, og til slutt sa regissøren, «OK, du får være en del av gjengen». Og det var det. Jeg elsket det!


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå har hun ny kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer