Katarina Flatland og Harald Dobloug:

- Gråt så fælt at jeg ikke klarte å snakke

Ekteparet deler skrekkopplevelse fra sommerferien.

ÆRLIGE: Katarina Flatland og Harald Dobloug deler ærlig et skremmende uhell fra ferien. Foto: Tor Kvello/ Se og Hør
ÆRLIGE: Katarina Flatland og Harald Dobloug deler ærlig et skremmende uhell fra ferien. Foto: Tor Kvello/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av august er det ett år siden tv-profil Katarina Flatland (32) og legeektemannen Harald Dobloug (32) kunne dele den hyggelige nyheten om at de hadde fått sitt første barn sammen.

Sønnen Bernard kom til verden 24. august, og de nybakte foreldrene var tydelig stolte da de avslørte nyheten i sin egen podkast, «Åpen journal».

- Vi er så stolte at vi holder på å sprekke, og så lykkelige at vi holder på å sprekke, så vi må bare lov til å nyte denne tiden nå, sa Flatland blant annet.

- Helt forferdelig

Det er i samme podkast ekteparet nå forteller om en heller grusom opplevelse fra sommerferien - hvor lille Bernard falt i skiferplattingen med hodet først fra farens fang.

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug deler klipp fra fødestua i den nyeste episoden av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

- Ja, han falt ned på gulvet fra en ganske lav solseng. Det må vi forklare, påpeker Flatland, før ektemannen fortsetter:

- Ja, jeg satt på solsenga. Bernard satt på mitt fang og så var det en liten misforståelse. Det var mitt ansvar hundre prosent, og så gikk han med hodet først ned i skiferen. Det var grusomt, det var helt forferdelig.

Dobloug forteller at hjertet hans nesten stoppet etter sønnens ulykke, og at de dro til Tønsberg fra Tjøme hvor de ferierte.

- På vei dit ble vi møtt av ambulanse og fantastisk flinke folk. Vi kjørte til sykehuset og på akuttmottaket sto det barnelege, ortoped, anestesilege og sykepleiere, forteller han, og innrømmer at han ble utrolig glad for å bo i Norge da mange sto klare til å ta imot sønnen.

TV-ØYEBLIKK: Av alt Katarina Flatland har gjort på tv, er det spesielt ett øyeblikk hun aldri glemmer: Da hun intervjuet Aune Sand på TV-programmet «Waschera». Vis mer

- Gråt så fælt

Både Dobloug og Flatland roser det offentlige helsevesenet og takker de som jobbet på sykehuset den aktuelle dagen.

- Fordi det skal sies at han fikk en ordentlig kul hodet, men han var jo bevisst hele tida og gråt jo selvfølgelig da han falt, men da vi kom på sykehuset så lekte han på stua på akuttmottaket - så han var i veldig fin form, forteller Flatland, og legger til at det trolig var mest skummelt for foreldrene og at de ble ekstremt redde.

- Jeg gråt så fælt at jeg ikke klarte å snakke da vi ankom akuttmottaket, forteller Dobloug.

Katarina Flatland forteller til Se og Hør at det i dag går bra med sønnen etter hendelsen.

LES OGSÅ: Røper gravidnyhet ett år etter det bitre bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer