TOK TIL TÅRENE: Nicole Scherzinger var tydelig preget av nyheten om bestemorens død under lørdagens «X Factor»-sending i Storbritannia.  Foto: ITV
TOK TIL TÅRENE: Nicole Scherzinger var tydelig preget av nyheten om bestemorens død under lørdagens «X Factor»-sending i Storbritannia. Foto: ITV Vis mer

Gråt på TV etter bestemorens død

Eric Clapton-hiten «Tears in Heaven» ble for mye for «X Factor»-dommer Nicole Scherzinger.

Publisert
SEOGHØR.NO: Popartisten Nicole Scherzinger (34) er kjent for å være tøff i sine tilbakemeldinger i rollen som dommer i den britiske versjonen av TV-programmet «X Factor».

Men lørdag overrasket Nicole TV-seerne med å bryte ut i tårer, da en av finalistene fremførte Eric Claptons hitlåt «Tears in Heaven».

I dag skriver avisen Daily Mail at årsaken til de sterke følelsene var Nicole kun noen timer tidligere hadde fått vite at hennes bestemor - som hun hadde et nært forhold til - hadde gått bort.

- Nicoles bestemor gikk desverre bort lørdag morgen. Etter showet dro hun tilbake til USA for å være med på begravelsen, sier en talsmann for artisten.

Med til USA var også Nicoles kjæreste, Formel 1-sjåføren Lewis Hamilton.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Og Hamilton vek ikke et sekund fra sin kjærestes side, da de to ankom Heathrow-flyplassen utenfor London for å reise til USA.

Ifølge Daily Mail skal Scherzinger etter planen være tilbake i dommerpanelet i «X Factor» førstkommende lørdag.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Glad hun fikk hjelp for bulimien

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer