Pernilla Wahlgren og Stellan Skarsgård:

Gråt og var redd før sexscenen: - Advarte om at det kunne skje noe «der nede»

Pernilla Wahlgren polstret seg med boxershorts og bind da hun skulle spille mot Stellan Skarsgård.

VAR REDD: Pernilla Wahlgren var kun 19 år gammel da hun skulle gjøre en sexscene med sin 16 år eldre skuespillerkollega Stellan Skarsgård. - Jeg var kjempekjemperedd, sier Wahlgren til Expressen i et ferskt intervju. Foto: Carolina Byrmo / IBL, Patrik C Österberg / NTB Scanpix
VAR REDD: Pernilla Wahlgren var kun 19 år gammel da hun skulle gjøre en sexscene med sin 16 år eldre skuespillerkollega Stellan Skarsgård. - Jeg var kjempekjemperedd, sier Wahlgren til Expressen i et ferskt intervju. Foto: Carolina Byrmo / IBL, Patrik C Österberg / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Mens Stellan Skarsgård var 35 år da han skulle spille inn den eksplisitte scenen i Bo Widerberg-filmen «Ormens väg på hälleberget» (1986), var hans motspiller Pernilla Wahlgren kun 19 år.

I et ferskt intervju med Expressen snakker Wahlgren ut om sin opplevelse av innspillinga, der hun skulle sette seg overskrevs på en naken Skarsgård.

- Stellan hadde advart meg om at det kanskje kom til å skje noe med ham «der nede,» i og med at «jeg var ei ung og søt jente», sier Wahlgren til den svenske avisa.

Saken fortsetter under bildet.

Skuespilleren, som var iført kjole under scenen, forteller videre at hun hadde på seg to par boxershorts og ti bind under kjolen for å slippe å komme i kontakt med kjønnsorganet til sin 16 år eldre motspiller.

- Skulle jeg komme bort kjønnet hans var det i alle fall ikke jeg, men boxershortsen og bindene, som kom i kontakt med det, sier en åpenhjertig Wahlgren til Expressen.

Skuespilleren forteller «at hun var kjempekjemperedd» før scenen skulle spilles inn, og at hun gråt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer