BRØT SAMMEN: - Jeg ble slått av en plutselig følelse av tap og brøt sammen. Jeg skulle ønske jeg var sterkere, forteller Peter Andre. Foto: Stella
BRØT SAMMEN: - Jeg ble slått av en plutselig følelse av tap og brøt sammen. Jeg skulle ønske jeg var sterkere, forteller Peter Andre. Foto: StellaVis mer

- Gråt meg i søvn etter bruddet

Superstjernen avslører at han brøt fullstendig sammen.

SEHER.NO: Superstjernen Peter Andre (35) innrømmer at han fortsatt sliter med å akseptere slutten på ekteskapet mellom ham selv og Jordan (31). Nå ønsker han å bygge et vennskap med eks-glamourmodellen.

Det var i mai at nyheten kom om at Andre og Katie Price, som er hennes egentlige navn, gikk hvert til sitt. Fortsatt klarer han ikke å komme seg videre - og se mot framtiden.

- Alt slo meg plutselig i Ikea parkeringsanlegg - jeg måtte bare dra hjem. Den kvelden gråt jeg meg i søvn, noe jeg ikke har gjort siden jeg var et lite barn. Det var uansett det eneste jeg kunne gjøre for å overvinne smerten, sier han til Britain's Fabulous magazine.

35-åringen mener forskjellen er stor på ham selv og eks-kona.

- Jeg ble slått av en plutselig følelse av tap og brøt sammen. Jeg skulle ønske jeg var sterkere. Katie er en person som bare kan gå videre etter noe slikt, men det kan ikke jeg. Ikke ennå i hvert fall, forteller Andre.

Til tross for den bitre separasjonen: Peter insisterer på at han vil være venner med den tidligere glamourstjernen, som sammen med ham har oppdratt barna Harvey (7), Junior (4) og Tiaamii (2).

- Jeg vet at vi aldri kan bli sammen igjen. Men jeg håper vi kan være venner for barnas skyld. Jeg giftet meg med Katie fordi jeg trodde at det kunne fungere, avslører en åpenhjertig Peter Andre.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Dumpet til sexy filmrolle