- Gråt ikke fordi jeg var rørt

Tårene trillet for Ole Edvard Antonsen i finalen.

NOEN TÅRER: Antonsen klarte ikke å holde tilbake tårene etter å ha slått Didrik Solli-Tangen og Gustav Nilsen. Men i finalen holdt det ikke til seier. Foto: TVNorge
NOEN TÅRER: Antonsen klarte ikke å holde tilbake tårene etter å ha slått Didrik Solli-Tangen og Gustav Nilsen. Men i finalen holdt det ikke til seier. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ole Edvard Antonsen (50) sikret seg frikortet som ga direkte plass i finalen i «71 grader nord». Det gjorde han etter en beinhard tur med flere kilo bly i sekken. Da han kom i mål, klarte han ikke å holde på tårene. Men Antonsen hevder tårene ikke kom fordi han var rørt.

- Tårene var mer en reaksjon på hvor langt nede i kjelleren jeg hadde vært. Jeg var så fysisk sliten og overrasket over at jeg kom først og fikk fripasset. Da bare kom tårene. Jeg hadde gått både fort og hardt med 15 kg bly i sekken, i tillegg til det andre utstyret. Jeg slo vel nestemann med cirka to timer. Etter å ha tatt ut alt tippet det bare over, men jeg var kjempeglad for finaleplassen, sier Antonsen til Seoghør.no.

SISTE SJANSE! STEM PÅ ÅRETS TV-NAVN OG VINN EN SYDENTUR TIL EN VERDI AV 10.000 KRONER!

Det holdt ikke helt inn i den avgjørende konkurransen, der Didrik Solli-Tangen (24) stakk av med seieren i det populære TVNorge-programmet. Antonsen mener Didrik virkelig er en verdig vinner av «71 grader nord».

- Didrik er en verdig vinner som fortjente dette. All ære til ham for å ha klart det. Han var sterkest og best gjennom hele konkurransen, så det er ikke noe å si på det. Jeg skal ikke bruke det som en unnskyldning, men jeg har kronisk senebetennelse i begge armene. Jeg er ikke så sterk i dem. Så da vi skulle trekke opp loddene hadde jeg ikke krefter i armene. Hvis jeg hadde klart det skulle jeg tatt ham. Men Didrik vant fortjent, det må jeg si, avslutter Ole Edvard.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Lever med smerter etter 71 grader nord

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer