PREGET: David Beckham uttalte nylig i et intervju at ekteskapet med Victoria Beckham er komplisert. Dette skal ikke ha falt i smak hos kona. Foto: NTB scanpix
PREGET: David Beckham uttalte nylig i et intervju at ekteskapet med Victoria Beckham er komplisert. Dette skal ikke ha falt i smak hos kona. Foto: NTB scanpix Vis mer

Victoria Beckham:

- Gråt i to dager etter ektemannens uttalelse

Victoria skal ha blitt knust etter Davids seneste intervju.

Publisert

Etter å ha vært gift i 19 år, har David (43) og Victoria Beckham (44) flere ganger måtte svare på spekulasjoner rundt ekteskapet deres.

Senest i sommer slo stjerneparet kraftig ned på rykteflommen om en mulig skilsmisse.

Tidligere denne uken fikk Daily Mail tilgang til et forhåndsklipp til det australske TV-programmet The Sunday Project, der fotballstjernen letter på sløret om ekteskapet til sin kone.

Han innrømmer blant annet at forholdet er «komplisert», og at begge parter må være villig til å legge ned en innsats for at ting skal fungere.

Ifølge kilder The Sun har snakket med, skal Victoria ikke ha tatt ektemannens kommentar om ekteskapet deres særlig bra.

Saken fortsetter nedenfor.

Motedesigneren skal ha dratt til et tysk rehabiliteringssenter som spesialiserer seg på stress og emosjonell balanse.

- Da Victoria fikk vite om Davids intervju, ble hun fullstendig knust, sier en kilde, og legger til:

- Hun aner virkelig ikke hvorfor han sa noe så ufølsomt til offentligheten, og latterliggjør henne på denne måten.

- Mer komplisert

Det skal ha blitt svært dårlig stemning mellom det ellers tilsynelatende stødige paret da intervjuet ble kjent for Victoria.

- Hun var knust og gråt to dager i strekk. Det har virkelig ikke vært den beste uken for henne. Dette gjør ting mer komplisert, forklarer kilden til nettstedet.

Davids kommentar om ekteskapet kom få uker etter at hele Beckham-familien - med unntak av David selv - stilte på forsiden av Vogue. Fraværet fikk nok en gang flere til å tenke at det er trøbbel i paradis.

Årsaken til Davids fravær på bildet, skal imidlertid ha vært at han selv ikke ønsket å stille på forsiden i utgaven som man får kjøpt i butikk. Han stilte imidlertid opp på coveret sammen med kona, på utgaven som ble sendt ut til abonnenter av bladet.

I begynnelsen av juli raste superparet mot skilsmisseryktene som florerte i sosiale medier og internasjonal sladderpresse.

- Spekulasjonene er bare tull. Dette er falske rykter som har fått næring i sosiale medier. De skal ikke skilles, uttalte parets representant til nettstedet People den gang.

- Sterkere sammen

I Vogue-intervjuet var Victorie Beckham tydelig på at de er en familie som holder sammen og støtter hverandre. Paret har barna Brooklyn (19), Romeo (16), Cruz (13) og Harper (7) sammen.

- Vi vet begge at vi er sterkere sammen enn hver for oss. Ville noen av oss vært i den posisjonen vi er i nå hvis vi ikke hadde møttes den gangen? Alt handler om en samlet familie, sa Victoria til Vogue.

- Vi respekterer familiebåndet, og det er det viktigste, la hun til.

Neste sommer har paret vært gift i 20 år. De møttes for første gang under en fotballkamp for veldedighet i 1997. Victoria var på tidspunktet en del av jentegruppa Spice Girls, mens Beckham spilte for Manchester United.

Saken fortsetter nedenfor.

FORLOVET: En stolt og lykkelig Victoria viser frem forlovelsesringen hun fikk av David da han fridde i 1998. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: En stolt og lykkelig Victoria viser frem forlovelsesringen hun fikk av David da han fridde i 1998. Foto: NTB Scanpix Vis mer

4. juli 1999 giftet duoen seg i en overdådig seremoni på et slott i Irland. I fjor avslørte David at han og kona, som ofte deler søte hyllester til hverandre på sosiale medier, hadde fornyet ekteskapsløftene - i all hemmelighet.

Videre avslørte David at han og kona har vært gjennom tøffe tider - som alle andre par.

- Det er noe man går gjennom i alle forhold og ekteskap. Det er en del av det å ha barn. Og ansvar. Tidlig i 20-årene hadde vi ikke noe annet ansvar enn oss selv og jobbene våre. Vi har stor respekt for livet vårt og når vi opplever vanskelige tider, så jobber vi gjennom dem sammen som en familie, sa han i et radiointervju med BBCs Desert Island Discs.

I 2017 delte Victoria Beckham hemmeligheten bak deres lykkelige ekteskap i et intervju med nederlandske Vogue, gjengitt av Contactmusic.com.

Samtidig sendte hun et stikk i egen retning der hun hintet til at hun alltid ser misfornøyd og sint ut på bilder.

- David og jeg har det veldig gøy sammen, og jeg hadde absolutt ikke vært gift lenger hvis jeg var så miserabel som jeg ser ut på noen av disse paparazzi-bildene, sa hun i intervjuet.

LES OGSÅ: Giftet seg på nytt etter den bitre skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer