Gråt høylytt da legen ble funnet skyldig

- Jeg er bare glad for at dette er overstått, sier Michael Jacksons søster, Rebbie.

TØRKET TÅRER: - Murray var til stede i rettssalen og det er grunnen til at dette er en seier, sa Michaels søster, La Toya Jackson, etter at Michael Jacksons lege Conrad Murray mandag ble funnet skyldig i uaktsomt drap. Foto: All Over Press
TØRKET TÅRER: - Murray var til stede i rettssalen og det er grunnen til at dette er en seier, sa Michaels søster, La Toya Jackson, etter at Michael Jacksons lege Conrad Murray mandag ble funnet skyldig i uaktsomt drap. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Like etter 22 mandag kveld fikk en tydelig nervøs Conrad Murray lest opp juryens dom.

- Vi, juryen, finner Conrad Murray skyldig i uaktsomt drap på Michael Jackson, leste juryens formann opp i retten i Los Angeles.   

Jackson-familien representert ved moren Katherine, faren Joe og søsteren La Toya Jackson, var blant de som var tilstede da avgjørelsen falt. Etterpå uttalte Katherine i en kjapp kommentar til FOX News at: 

- Rettferdigheten har seiret.

Ifølge People kunne man høre Michael Jacksons familie gråte høylytt, skrike og vise enorm lettelse da dommen endelig falt.

- Murray var til stede i rettssalen og det er grunnen til at dette er en seier, sa Michaels søster, La Toya Jackson til CNN i det hun forlot rettslokalene fulgt av en rekke journalister og reportere.

Hun får støtte av søsteren Rebbie.

- Jeg er bare glad for at dette er overstått. Ingenting vil gjøre at han kommer tilbake, men jeg er glad for at legen ble funnet skyldig, forteller hun.

Ifølge People kom det et skrik fra salen da dommen ble lest opp.

- Ja! skrek La Toya, mens moren Katherine felte sine følelsesladde tårer.

Juryen fattet sin beslutning etter å ha vært samlet i rundt ni timer på fredag, ifølge CNN. De sju mennene og fire damene i juryen har iløpet av prosessen hørt 49 vitner på 23 dager.

I sin sluttprosedyre på torsdag argumenterte aktor for at legens uansvarlige bruk av propofol førte til Jacksons død, og at han derfor burde dømmes.

Forsvareren mente imidlertid at forsømmelsen fra Murray var så liten at den isteden burde vært ført for et medisinsk råd. 

Straffeutmålingen for Murray er ennå ikke klar. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Funnet skyldig etter ni timer