Vendela Kirsebom:

- Gråt fra jeg våknet

Flere deltakere knekker sammen og er oppløst i tårer i onsdagens «Kompani Lauritzen».

Det blir tårevått da deltakerne skal få sin første tilbakemelding i Kompani Lauritzen. Video: TV 2. Vis mer
Publisert

14 kjendiser er nå over halvveis i rekruttperioden i TV 2-programmet «Kompani Lauritzen», og det er tydelig at det harde regimet for alvor begynner å tære på mange av dem.

Spesielt for TV-profil og tidligere supermodell Vendela Kirsebom (56), som i starten av onsdagsprogrammet får et lite sammenbrudd når hun føler at hun ikke får til noe særlig.

Klarte nesten ikke puste

Kirsebom tar til tårene inne på kasernen, men heldigvis er ikke støtten langt unna.

- Ingenting er fint. Jeg klarer nesten ikke puste, sier 56-åringen til medsoldat Liva Ingebrigtsen (26), som prøver å trøste venninnen så godt hun kan.

Etterpå er eksmodellen full av lovord om Ingebrigtsen.

- Liva er fantastisk. En herlig person. Hun er en sterk og fin jente som jeg har blitt veldig, veldig glad i, sier hun i programmet.

Men om du tror de følelsesladde scenene er over der tar du feil. Senere, ute i skogen, skal deltakerne få sin første vurdering i «militært forhold».

- Følelsene traff meg

Der er det flere som knekker sammen etter rosende ord fra fenrik Geir Aker og kaptein John Hammersmark, deriblant Didrik Solli-Tangen (35) og Grunde Myhrer (27).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.