Gråt for første gang siden barnehagen

- Jeg hadde ikke trodd jeg skulle reagere sånn, sier Daniel Thorp etter Robinson-exiten.

TOK FARVEL: - Hadde vi vært på samme øya hele tiden , kunne jeg kommet lenger. Jeg taklet ikke omveltningene, sier Daniel Thorp etter søndagens exit fra «Robinsonekspedisjonen». Her er han med programleder Christer Falck. Foto: TV3
TOK FARVEL: - Hadde vi vært på samme øya hele tiden , kunne jeg kommet lenger. Jeg taklet ikke omveltningene, sier Daniel Thorp etter søndagens exit fra «Robinsonekspedisjonen». Her er han med programleder Christer Falck. Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO:  Det ble en følelsesladet avskjed i søndagens utgave av «Robinson-ekspedisjonen», da Asker-gutten Daniel Thorp måtte forlate realityserien.

23-åringen - som tidligere har fortalt til Seher.no om sine konsentrasjons-vansker som følge av sykdommen ADHD - innrømmer at han fikk det stadig tøffere psykisk under innspillingen.

- Hadde vi vært på den samme øya hele tiden, kunne jeg kanskje kommet lenger i ekspedisjonen. Men jeg taklet ikke de store omveltningene, og jeg tror de andre deltakerne så hvor langt nede jeg var, da vi kom til den siste øya, sier han til Seher.no.

I søndagens episode - der også vestlendingen Kim Moe Cesar forlot serien - måtte Daniel ta til tårene da hans lagkamerat Atle Hansen, fortalte om at han ville stemme på ham ut fra mennesklige hensyn. De to kom nær hverandre da de delte rom under karantenen etter denguefeber-utbruddet på Robinson-øya.

- Jeg kan ikke huske sist gang gråt, det må ha vært i barnehagen, men jeg var innom noen tårer nå. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle reagere sånn,  men jeg er et følelsesmenneske og frykter ikke at jeg skal miste noe macho-stempel, sier han og ler.

Etter utstemmingen tok det to dager før Daniel kom tilbake til seg selv. Noe av det første han gjorde var å ringe kjæresten Kristine Tenold.

- Den samtalen ble lang og kostet flesk, men var verdt det. Det var deilig å høre en kjent stemme. Jeg pratet mye med TV3s psykolog etter at jeg kom ut, og har funnet ut at jeg trenger struktur for å fungere optimalt med sykdommen min.

Til tross for den tøffe opplevelsen, angrer ikke Daniel - som ble vervet til ekspedisjonen av radiokanalen P4 - på at han ble med til Malayisa.

- Jeg angrer ikke på det, for jeg har jo lært mye om meg selv. Men det var kanskje enklere for meg å reise hjem, enn noen som har søkt og søkt i ti år, sier han.

Han utelukker ikke at han vil dukke opp på TV-skjermen igjen, hvis han får tilbudet.

- Man skal aldri si aldri, men neste gang burde jeg kanskje være med i noe mer fysisk, som «71 grader nord». Det tror jeg ville passet meg bedre, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
Angrer på at jeg prøvde steroider