Gråt for faren på scenen

Gwyneth Paltrow klarte ikke å holde tårene tilbake.

TÅRENE TRILLET: Paltrow kjempet mot tårene da hun snakket om faren Bruce, som tapte kampen mot kreften i 2002. Foto: AP
TÅRENE TRILLET: Paltrow kjempet mot tårene da hun snakket om faren Bruce, som tapte kampen mot kreften i 2002. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: For ti år siden mistet skuespilleren Gwyneth Paltrow (39) faren Bruce, da han tapte kampen mot kreften.

Mandag deltok Paltrow under en ny lansering av kampanjen «Stand Up To Cancer», som samler inn penger til kreftforskning.

Fra scenen i London klarte ikke Paltrow å holde tårene tilbake da hun snakket om tapet av faren.

- Kreft krever livene til åtte millioner menn, kvinner og barn verden over hvert år. Jeg mistet faren min i 2002 og jeg er dessverre altfor klar over hvordan noe slikt påvirker den etterlatte familien, sa hun ifølge Female First.


«Stand Up To Cancer» har pågått i fire år i USA, men har nå for første gang blitt lansert i Storbritannia, og det er ikke første gangen Paltrow skaper oppmerksomhet rundt kreftsaken.

- Sykdommen har tatt noen av de aller beste ifra oss, og det er på tide å reise seg og kjempe tilbake. Jeg er stolt over å reise meg mot kreften for faren min, sa hun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg liker å være eldre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer