BIKINIDEBUT: Kelly Osbourne innrømmer at hun aldri har gått i bikini før sin fotoshoot nylig. Her er hun Teen Vogue Young Hollywood Party på fredag. Foto: Stella Pictures
BIKINIDEBUT: Kelly Osbourne innrømmer at hun aldri har gått i bikini før sin fotoshoot nylig. Her er hun Teen Vogue Young Hollywood Party på fredag. Foto: Stella Pictures Vis mer

Gråt etter sine første bikinibilder

- Jeg har aldri hatt på meg bikini før, sier Kelly Osbourne.

Publisert
SEHER.NO: - Jeg tok akkurat bildene til coveret av Shape Magazine, noe som var en utrolig opplevelse. Jeg har aldri i livet hatt på meg en bikini, før i går. Jeg har aldri engang tenkt på å bære en, sa Kelly Osbourne til UsMagazine på fredagens Teen Vogue-fest i Los Angeles.

Det har vært mye skriverier om rockedatterens kropp den siste tiden, etter at hun gikk ned utrolige 22 kg under den amerikanske utgaven av «Skal vi danse», «Dancing With the Stars», tidligere i år. Og nå er Ozzys datter svært fornøyd med sitt eget utseende. På spørsmål om hvordan det føltes å ha på seg bikini for første gang i livet, sier hun:

- Jeg gråt da jeg så bildet. Alle som var der brøt ut i gråt, det var en spennende opplevelse.

Kelly avslører også hvordan hun har klart å holde kiloene unna etter dansekonkurransen med hjelp av kjendistrener Sarah Hagaman.

- Jeg har bare forpliktet meg til en halvtime om dagen. Det virker ikke overveldende og jeg kan takle det. Jeg løper en halvtime på tredemølle, og når jeg føler for å gjøre mer, tar jeg noen sit-ups og trener litt vekter, sier hun til UsMagazine. 


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Dette er resultat av 1400 situps i uken

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer