Chris Pratt:

Gråt etter misfortåelse om ekskona

- Det er helt fucka.

STJERNEDUO: Her er Chris Pratt avbildet med ekskona Anna Faris og deres felles sønn Jack i 2017. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB
STJERNEDUO: Her er Chris Pratt avbildet med ekskona Anna Faris og deres felles sønn Jack i 2017. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Sommeren 2017 kom nyheten om at Hollywood-stjernene Chris Pratt (43) og Anna Faris (45) skulle skilles etter åtte år som mann og kone. Sammen har de sønnen Jack (9).

Halvannet år senere jublet derimot Pratt av lykke igjen da han avslørte at han skulle gifte seg på nytt.

Da hadde han nemlig fridd og fått ja av Katherine Schwarzenegger (32), som er datter til actionhelten og tidligere California-guvernør Arnold Schwarzenegger (74).

I juni 2019 ga duoen hverandre sine ja, og ett år senere ble de foreldre sammen for første gang da lille Lyla kom til verden. Tidligere i år fikk de også barn nummer to, datteren Eloise.

En stor byrde

Nå åpner «Avengers»-stjernen opp om hvor såret han ble da folk misforsto en Instagram-hyllest, som han postet i høst, til sin nåværende kone.

Sammen med et bilde av seg selv og Schwarzenegger skrev skuespilleren blant annet «Hun har gitt meg et fantastisk liv og en vakker, sunn datter. Hun tygger så høyt at jeg noen ganger må putte i ørepropper for å drukne lyden, men det er kjærlighet».

Noen mente at kommentaren om en «sunn datter» var ufølsom mot ekskona hans. Deres felles sønn, Jack, ble nemlig født to måneder for tidlig og opplevde en rekke helseutfordringer etter fødselen, skriver People.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.