Chris Pratt:

Gråt etter misfortåelse om ekskona

- Det er helt fucka.

STJERNEDUO: Her er Chris Pratt avbildet med ekskona Anna Faris og deres felles sønn Jack i 2017. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB
STJERNEDUO: Her er Chris Pratt avbildet med ekskona Anna Faris og deres felles sønn Jack i 2017. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Sommeren 2017 kom nyheten om at Hollywood-stjernene Chris Pratt (43) og Anna Faris (45) skulle skilles etter åtte år som mann og kone. Sammen har de sønnen Jack (9).

Halvannet år senere jublet derimot Pratt av lykke igjen da han avslørte at han skulle gifte seg på nytt.

Da hadde han nemlig fridd og fått ja av Katherine Schwarzenegger (32), som er datter til actionhelten og tidligere California-guvernør Arnold Schwarzenegger (74).

Vis mer

I juni 2019 ga duoen hverandre sine ja, og ett år senere ble de foreldre sammen for første gang da lille Lyla kom til verden. Tidligere i år fikk de også barn nummer to, datteren Eloise.

En stor byrde

Nå åpner «Avengers»-stjernen opp om hvor såret han ble da folk misforsto en Instagram-hyllest, som han postet i høst, til sin nåværende kone.

Sammen med et bilde av seg selv og Schwarzenegger skrev skuespilleren blant annet «Hun har gitt meg et fantastisk liv og en vakker, sunn datter. Hun tygger så høyt at jeg noen ganger må putte i ørepropper for å drukne lyden, men det er kjærlighet».

Noen mente at kommentaren om en «sunn datter» var ufølsom mot ekskona hans. Deres felles sønn, Jack, ble nemlig født to måneder for tidlig og opplevde en rekke helseutfordringer etter fødselen, skriver People.

I et intervju med Men's Health forklarer Pratt nå at han ble ekstremt preget av all kritikken han mottok etter innlegget sitt.

- Det resulterte i en haug med artikler hvor det stod: "Dette er så grusomt. Jeg kan ikke tro at Chris Pratt takket henne for en sunn datter når hans første barn ble født for tidlig. Det er et skikkelig stikk mot ekskona", forteller han til magasinet og fortsetter:

- JEG HAR SETT DET FØR: I en video postet på Twitter går skuespiller og tidligere California-guvenør Arnold Schwarzenegger hardt ut mot Donald Trump, og mot denne ukas hendelser i Washington, D.C. Her kan du se budskapet hans. Vis mer

- Jeg tenkte: "Det er helt fucka. Sønnen min kommer til å lese dette en dag. Han er ni år og dette er etset i digital stein. Det plaget meg skikkelig. Jeg gråt over det. Jeg hater at disse velsignelsene i livet mitt er en stor byrde for de som står meg nær".

LES OGSÅ: Stjerneparet kom ikke overens

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer