Gråt etter Hellstrøm-slakt

- Jeg følte meg urettferdig behandlet. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Eyvind Hellstrøm (64) har igjen reist land og strand rundt for å hjelpe nordmenn å forbedre matvanene sine. Mesterkokken har etter hvert blitt kjent for sitt voldsomme temperament og er ikke redd for å si i fra om det han mener. 

I torsdagens episode av «Hellstrøm rydder opp hjemme» er «slemme» Hellstrøm tilbake. Denne gangen hjelper han matbloggeren Maren og hennes ektemann Jørgen.

Sistnevnte misliker kjøkkenarbeidet og Maren er bekymret for hva han vil servere barna deres når han går inn i pappapermisjon. 

- Jeg synes matlaging er et nødvendig onde for å få i seg mat. Hvis jeg er alene kan jeg godt spise en boks nugatti til middag, sier Jørgen i episoden.  

Men Hellstrøm ser ikke bare Jørgens manglende engasjement som eneste problem. Han mener nemlig at Maren hindrer kjæresten på kjøkkenet med sin konstante kritikk og formaninger.

Han snur dermed situasjonen og kjefter på Maren for å få henne til å innse hva hun gjør mot ektemannen. 

- For å skjønne hvordan det er å være i hans situasjon, skal hun nå få møte kjøkkensjefen Hellstrøm personlig, på en dårlig dag, sier Hellstrøm. 


Kokkens eksperiment ender i tårer for Maren.

- Jeg følte meg urettferdig behandlet og jeg følte meg satt under vanvittig stress, sier Maren til TV-kameraene.

Se klipp fra episoden øverst i saken! Se «Hellstrøm rydder opp hjemme» torsdager kl. 20.30 på TV3. Finn dine favorittprogrammer i Seoghør.nos TV-guide! 

LES OGSÅ: - Jeg er ikke iskald


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer