TÅREVÅTT: Elin Gaustad tok til tårene da hun ble sendt ut av "X Factor" av dommer Peter Peters onsdag. Men også hjemme i sofaen ble tårevått da Elin så selv på TV. Foto: TV 2
TÅREVÅTT: Elin Gaustad tok til tårene da hun ble sendt ut av "X Factor" av dommer Peter Peters onsdag. Men også hjemme i sofaen ble tårevått da Elin så selv på TV. Foto: TV 2Vis mer

- Gråt da jeg så det igjen

Gjensynet med "X Factor" ble følelsesladet for utstemte Elin Gaustad.

SEHER.NO: " X Factor"-dommer Peter Peters forårsaket et skred av protester fra sinte seere da han i går vraket den gråtende Eide-jenta Elin Gaustad før finalerunden.

Selv om hun visste hvordan det gikk, sier Elin i dag til Seher.no at det også ble temmelig følelsesladet i sofaen, da hun så selv på TV.

- Jeg så "X Factor" sammen med mine foreldre, og hadde ikke trodd at jeg skulle begynne å gråte da jeg så det igjen, men det gjorde jeg, sier hun dagen etter at episoden ble vist på TV.

Gaustad har fått meg seg at det har blitt opprettet flere Facebook-grupper og en underskriftskampanje for å få henne inn igjen i TV-konkurransen, og legger ikke skjul på at støtten varmer.

"X Factor"-dommer Jan Fredrik Karlsen beskrev også hjemsendelsen som "en skikkelig feil".

- Med all respekt for Peter Peters, her føler jeg at han gjort en skikkelig feil. Elin skulle vært blant finalistene, sa Jan Fredrik Karlsen til VG.

- Du har to typer artister. Det er de som er fantastiske entertainere, synger bra, ser bra ut og får det til på scenen. Og så har du de som treffer deg i hjertet. Og disse er så utrolig sjeldne! En sånn opplevelse er det jeg har med Elin. Hun treffer meg i hjertet - hver gang hun synger, legger Karlsen til.

Også i Seher.nos debattforum har Elins utsendelse vakt harme. Og 89 prosent av Seher.nos lesere mener det var feil å sende ut Elin. Og her er noen av uttalelsene som er kommet på vårt debattfelt fra tidligere i dag:

"En hel familie så med vanntro at Elin røyk ut. Nå er det ikke interresant å følge med lenger".

"Tragisk at Elin røk ut!! Er det mulig å gjøre noe sånt Peters??????"

"Peter Peters: 'Hun var jo folkefavoritt'....Vil det si at alle andre enn deg så at Elin skulle videre? Da bør du tenke deg om 2 ganger, også spesielt når dommertrioen var SÅ uenig. Få hu tilbake og si at du gjorde en tabbe, enkelt og greit."

"Jeg ble helt sjokkert av denne avgjørelsen, den beste av alle i alle gruppene velger Peters å sende hjem, helt utrolig!!!!!"

"Annbefaler Peter å vaske ørene sine. der dret han seg ut. No gidder ikke jeg og se på programmet lenger. vinneren er stemt ut.Skal stemme ut alle han har tatt ut".


Nå reiser Elin tilbake til Volda, hvor hun studerer musikk. Hun håper at "X Factor"-drømmen skal hjelpe henne med å oppfylle drømmen om platekontrakt.

- Jeg har lært mye av "X Factor", og angrer ikke at jeg meldte meg på, selv om det selvfølgelig ønsket å få sjansen til å være med videre. Dessuten kan jeg trøste meg med at Madcon-gutta, som er kjempekule, hadde troen på meg, sier hun til Seher.no.

LES OGSÅ: - En skikkelig feil at hun røk ut