Gråt da hun fikk sin David

"Skal vi danse?"-programlederen er endelig lykkelig gift.

GIFTET SEG: - Vielsen var kjempebra, strålte Guri Solberg etter å ha giftet seg på toppen av Fløifjellet i Bergen. Foto: TV2
GIFTET SEG: - Vielsen var kjempebra, strålte Guri Solberg etter å ha giftet seg på toppen av Fløifjellet i Bergen. Foto: TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Vakre Guri Solberg (31) både lo og gråt om hverandre da hun giftet seg med sin kjære David Vogt på toppen av Fløyfjellet i Bergen.

Bare den aller nærmeste familien - og gode venner - var invitert da den populære "Skal vi danse?"-programlederen ble smidd i Hymens lenker med musikerkjæresten David (28) fra folk-rockgruppen Real Ones.

Den svært private vielsen ble holdt i 2. etasje på tradisjonelle Flløien Folkerestaurant.

- Vielsen var kjempebra, strålte Guri Solberg til Se og Hør bare et par øyeblikk etter at hun gitt sitt "ja" til sin kjære foran representanten fra Human-Etisk Forbund.

Med nydelig utsikt over Bergen by skålte de nygifte i champagne og tok imot tårevåte klemmer og gratulasjoner fra sine aller beste venner utenfor restauranten like etter seremonien.

Guri hadde, ifølge Se og Hør, romantisk slør i håret, og var ikledd en enkel og klassisk hvit brudekjole med små glassperler. Men mest stolt - det var hun av skoene, som hun arvet fra sin bestemor.

– Tenk at hun giftet seg i disse skoene i 1939!

Guri og David har vært et par siden de møttes på en konsert for cirka fire år siden. I november i fjor fridde David, og nå er altså paret endelig lykkelig gift.

Se de flotte bildene fra bryllupet i Se og Hør - som er i salg nå!

LES OGSÅ: Guri kaster klærne i TV 2

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer