Gråt da han kom ut av skapet

- Jeg begynte å grine som en baby.

KNAKK SAMMEN: I et ferskt intervju med Oprah Winfrey, som sendes i USA denne uken, innrømmet Ricky Martin at han brast i gråt etter at han hadde bekreftet at han er homofil.  Foto: All Over Press
KNAKK SAMMEN: I et ferskt intervju med Oprah Winfrey, som sendes i USA denne uken, innrømmet Ricky Martin at han brast i gråt etter at han hadde bekreftet at han er homofil. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I mars stod endelig popstjernen Ricky Martin (38) frem som homofil, etter at det hadde gått rykter om hans seksuelle legning i en årrekke.

Martin, som har hatt suksess med kjempehitter som «Livin La Vida Loca» og «Private Emotion», bekreftet at han er homofil i en pressemelding til venner, familie og media, og forklarte at han stod frem for tvillingsønnene Valentino og Matteo (2).

- Jeg er en stolt homoseksuell mann. Å fortsette å leve slik jeg har gjort, vil være å ta bort den gløden som mine barn ble født med. Disse årene i stillhet har gjort meg sterkere og minnet meg på at aksept må komme innenfra. En slik sannhet gir meg kraft til å takle følelser jeg ikke visste eksisterte, skrev stjernen i meldingen.

I et ferskt intervju med talkshowdronning Oprah Winfrey (56) innrømmer imidlertid latinostjernen at han ikke var klar over hvilken enorm sak det å stå frem ville bli, og hvor stor presseoppmerksomhet han kom til å få, skriver Contactmusic.com.

Kort tid etter at han sendte ut pressemeldingen i vår, skal alvoret ha slått ham, og 38-åringen forteller at han brast i gråt da han skjønte hva han hadde gjort.

- Jeg var alene i studioet mitt. Min assistent kom inn og jeg begynte å grine som en liten baby, forteller han.

I intervjuet forklarer han også at han ikke lenger ønsket å lyve til omverdenen, og da særlig ikke til sine to små sønner.

- Da jeg holdt dem i armene mine tenkte jeg: «skal jeg virkelig lære dem å lyve?» Der var jeg heldig. Akkurat mens jeg holdt barna mine sa jeg til meg selv: «OK, det er på tide å fortelle verden», sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Mitt hjerte kan tilhøre en mann


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer